Τράβηξε την… Περόνε από την πρεμιέρα ο Ηρακλής

«Με το δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε με 1-0 (9′ Περόνε) του Ηροδότου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 1η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.Ο «Γηραιός» έφτασε με τον Αργεντινό επιθετικό και σε δεύτερο τέρμα (36′), το οποίο λανθασμένα ακύρωσε ως οφσάιντ ο α’ βοηθός Νίκος Κωτούλας, ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεσαν χωρίς αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις για την ισοφάριση. Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος των «κυανολεύκων» Τομ Παπαδόπουλος, ενώ μετά το τέλος αυτής ο τεχνικός της ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε: «Ηταν σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας». 

Συνοπτικά, οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής: Σπάρτη – Κισσαμικός 1-1, Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 2-3, Βόλος – Καραϊσκάκης Αρτας 7-0, Πλατανιάς – Αήττητος Σπάτων 2-1, Παναχαϊκή – Αιγινιακός 2-2, Εργοτέλης – Απόλλων Πόντου 2-0 και Απόλλων Λάρισας – Κασσιόπη 2-0.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα