Νίκη η Εθνική, γκάφα η ΕΡΤ

Μεγάλη νίκη για την Εθνική ομάδα χάντμπολ, απίστευτο λάθος και προπαγάνδα από την ΕΡΤ.Οι «γαλανόλευκοι» επικράτησαν 28-26 της ΠΓΔΜ στο κλειστό της Κοζάνης για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019, όμως το γεγονός ότι η ΕΡΤ έγραψε στη μετάδοση της τη FYROM ως MKD (Makedonia) προκάλεσε αντιδράσεις. 

Μάλιστα, η… θύελλα που προκλήθηκε είχε ως συνέπεια οι υπεύθυνοι να αλλάξουν το όνομα της ΠΓΔΜ στην κάρτα του σκορ, μετατρέποντας το MKD σε FYROM. Η λέξη «ντροπή» τα λέει όλα.

Ο Ολυμπιακός και τα Χανιά επικράτησαν αντίστοιχα των Γλυφάδας (16-4) και Χίου (14-11) για την 3η αγωνιστική της Α1 πόλο και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: ΠΑΟΚ – Παλαιό Φάληρο 4-6, Περιστέρι – ΟΦΘ 12-4, Υδραϊκός – Εθνικός 6-6 και Απόλλων Σμύρνης – Βουλιαγμένη 5-9.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα