«Δικέφαλη» προσγείωση

Προμηθέας και Χολαργός έδωσαν ένα σκληρό μάθημα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αντίστοιχαΑπό τη
Μαρία Τσίχλα

Προμηθέας και Χολαργός έκοψαν τα φτερά των «Δικεφάλων»! Συγκεκριμένα, απότομη ήταν η προσγείωση της ΑΕΚ, καθώς, μετά τη νίκη κόντρα στην Μπάμπεργκ, ηττήθηκε με 79-69 από τον Προμηθέα στην Πάτρα για την τέταρτη αγωνιστική της Α1. 

Ο αγώνας καθ’ όλη τη διάρκειά του ήταν συγκλονιστικός, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ. Οι «κιτρινόμαυροι», που είχαν πρώτο σκόρερ τον Ράταν-Μέις (17 π.), έχασαν τη μάχη στα ριμπάουντ στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους (ο Κασελάκης σημείωσε 16 π.) να χτίζουν διαφορά, φτάνοντας στη νίκη. 

Εντελώς διαφορετικό ήταν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο Χολαργός πήρε το ροζ φύλλο με 74-68, καθώς από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Εξαιρετικός για την ομάδα του Λυκογιάννη ήταν ο Γιάνκοβιτς (19 π.), ενώ από τον «Δικέφαλο του Βορρά» ξεχώρισε ο Γκος (15 π.). Το Περιστέρι συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία του και παρέμεινε αήττητο, καθώς κέρδισε εκτός έδρας την Κύμη (87-56), ενώ ο Ηφαιστος Λήμνου επικράτησε του Κολοσσού (82-76). 

Παράλληλα, το Λαύριο διέλυσε τον Πανιώνιο (90-60), ο οποίος αλλάζει ξανά διοικητικά χέρια καθώς ο Αλευρόγιαννης έφτασε εκ νέου σε συμφωνία με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο. Η τέταρτη αγωνιστική της Α1 θα ολοκληρωθεί σήμερα με τους αγώνες των «αιωνίων». Ο Ολυμπιακός, που τσεκάρει την περίπτωση του κομμένου από το ΝΒΑ Ερικ Μόρλαντ, θα φιλοξενηθεί (17.00, ΕΡΤ2) από τον Αρη, με τον Μπλατ να μην έχει στη διάθεσή του τον Στρέλνιεκς, ενώ ο Παναθηναϊκός αναμένεται ότι θα έχει εύκολο απόγευμα, καθώς θα υποδεχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ το Ρέθυμνο (17.30, CS4).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα