Σόιμπλε: Ελληνες, και λίγα σάς έκανα!

Ο Σόιμπλε μετάνιωσε επειδή ήταν πολύ επιεικής (!!!) με την Ελλάδα

Αδιανόητη εμμονή και εκδικητικότητα από τον Γερμανό «δήμιο», που βούλιαξε τη χώρα στη δυστυχία και τη φτώχεια, αλλά δεν χόρτασε αίμαΗ Θέση μας: Το μίσος του Σόιμπλε για την Ελλάδα μας

Διαβάστε επίσης:

►Αθώος για τα ναρκωτικά ο Κατσίφας! Εκτεθειμένη η ΕΛ.ΑΣ

►Εκτέλεση επιχειρηματία με μαφιόζικο «άρωμα»!

►Μυστικές επαφές Ιερωνύμου με κορυφαίους Μητροπολίτες

►Ετσι έγινε το κόλπο με τους Κινέζους

►Ξεμπλοκάρουν οι επιστροφές φόρων έως 10.000 ευρώ!

►«Μην ξανακουμπήσετε τον Κωνσταντίνο μας»

►Δυστοκία στην προκαταρκτική για Στουρνάρα!

Θρασύτατα αμετανόητος, δήλωσε ότι παραήταν γενναιόδωρος με την αντιμετώπιση της χώρας μας

Εμμονή -στα όρια της ψυχιατρικής αντιμετώπισής της- έχει αποκτήσει με την Ελλάδα ο Β. Σόιμπλε. Για άλλη μία φορά εμφανίστηκε σε μια συνέντευξή του αμετανόητος για την περιπέτεια χωρίς τέλος που βύθισε όχι μόνο τον ελληνικό λαό, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη, συνεχίζοντας να «πυροβολεί» τη χώρα μας, όταν μάλιστα το θέμα της συνέντευξης ήταν οι εξελίξεις στη Γερμανία!

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής ισχυρίζεται ότι… και λίγα μάς έκανε, λέγοντας ότι όχι μόνο δεν το παρατράβηξε με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στη χώρα μας αλλά: «Η κατηγορία στο Κοινοβούλιό μου ήταν ότι παραήμουν γενναιόδωρος με την Ελλάδα. Και αυτό ήταν αλήθεια, διότι οι Ελληνες δεν τηρούσαν τους κανόνες. Ωστόσο, όλα αυτά τα κάναμε με τον κατάλληλο τρόπο»!

Μάλιστα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ότι στη διαμάχη με την ιταλική κυβέρνηση η Κομισιόν αποφάσισε για πρώτη φορά να απορρίψει έναν εθνικό προϋπολογισμό, προχώρησε με ιδιαίτερο θράσος σε έναν παραλληλισμό της Ιταλίας με την Ελλάδα λέγοντας: «Θα χαιρόμουν εάν όλοι αυτοί που λένε σήμερα αυτά για την Ιταλία με είχαν στηρίξει όταν προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε στους Ελληνες ότι πρέπει να σεβαστούν τους κανόνες»!

Ο 76χρονος πολιτικός, ο οποίος μέσα του εξακολουθεί να θέλει ρεβάνς από την Ελλάδα, μια και θεωρεί ότι δεν πέτυχε τον στόχο του να την πετάξει εκτός Ε.Ε., δείχνει να μη συνειδητοποιεί τις τεράστιες ευθύνες της οικονομικής πολιτικής που επέβαλε στην Ε.Ε. για την άνοδο της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη και τη Γερμανία.
Στην ίδια συνέντευξή του, στην Deutsche Welle, ισχυρίζεται ότι δεν φταίει το Προσφυγικό, αλλά ήταν φυσιολογική η άνοδος της Ακροδεξιάς, μια και υπάρχει και σε άλλες χώρες!

Ο… δήμιος «ξέχασε» πού γεννήθηκε ο ναζισμός

Οταν όμως ο Σόιμπλε αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή ακροδεξιά, ξέχασε να πει ότι ο ναζισμός, που αιματοκύλισε τον κόσμο, γεννήθηκε στη Γερμανία και ότι το αβγό του φιδιού επωάζεται σε πολιτικές σαν και αυτή που εκπροσωπεί ο ίδιος.

Οπως χαρακτηριστικά ισχυρίστηκε ο κ. Σόιμπλε, «λόγω της ιδιαίτερης και τραγικής ιστορίας μας (σ.σ.: έτσι αποκάλεσε τον ναζισμό!), είχαμε επί περίπου 65 χρόνια το πλεονέκτημα να μην έχουμε ακροδεξιά κόμματα, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Κοιτάξτε στη Σουηδία, στη Φινλανδία, στην Ολλανδία, την Ιταλία ή οπουδήποτε αλλού.

Σήμερα, 70 χρόνια μετά την ίδρυση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, φαίνεται να κινούμαστε και σε αυτό το πεδίο προς κάτι σαν μια ευρωπαϊκή κανονικότητα. Πιστεύω ότι άλλες χώρες θα ήταν ευτυχείς εάν τα ακροδεξιά κόμματά τους λάμβαναν μόλις 13%».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα