Αλλος Κυριάκος στο Μοσχάτο

Πήγε με τα πόδια, στην αγορά όπου μίλησε αλλά και αστειεύτηκε με πολίτες και καταστηματάρχες

Μεγάλο στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον δρόμο προς τις εθνικές κάλπες αποτελεί η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών, οι οποίοι στις τελευταίες εκλογές γύρισαν την πλάτη στη Ν.Δ. και γενικότερα στο πολιτικό σύστημα.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται οι στοχευμένες περιοδείες του σε όλη τη χώρα, αλλά και οι βόλτες σε λαϊκές γειτονιές, όπως αυτή που έκανε χθες στο Μοσχάτο, όπου στεγάζονται και τα γραφεία του κόμματος.Ξεκινώντας με τα πόδια από τα γραφεία της Ν.Δ., ο κ. Μητσοτάκης πέρασε από τον σταθμό του ηλεκτρικού και στη συνέχεια περπάτησε προς τον κύριο εμπορικό δρόμο της πόλης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Μεταξύ άλλων, συζήτησαν μαζί του προβλήματα της καθημερινότητάς τους και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους στόχους του. Ενας καταστηματάρχης μάλιστα, γνωρίζοντας την αγάπη του κ. Μητσοτάκη για τον αθλητισμό και ειδικά την ποδηλασία, του πρότεινε ωραίες ποδηλατικές διαδρομές στην Αττική, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η βόλτα του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ολοκληρώθηκε με έναν γρήγορο καφέ στην πλατεία Μεταμορφώσεως.

Στο κουρείο

Σε ένα κουρείο της περιοχής ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε αστειευόμενος τον νεαρό κουρέα αν χρεώνει το ίδιο κάποιον που έχει πολλά μαλλιά με κάποιον που δεν έχει. «Το ίδιο θα χρέωνες εμένα με τον Χατζηδάκη;» τον ρώτησε, για να του απαντήσει με ανάλογο χιουμοριστικό ύφος ο κουρέας: «Εσύ πληρώνεις ακόμη φουλ, ο άλλος είναι μερεμέτι».Ο πρόεδρος της Ν.Δ. προτίθεται να συνεχίσει εντατικά τις περιοδείες του και την επαφή του με τους πολίτες, επιδιώκοντας επί της ουσίας να επανέλθουν οι ψηφοφόροι στις κάλπες.

«Οσοι επανακάμψουν προφανώς δεν θα έρθουν για να στηρίξουν κυβέρνηση αλλά να τη διώξουν» υποστηρίζουν στην Πειραιώς, ενώ ειδική κατηγορία θεωρούν τους νέους μέχρι 30 ετών, αλλά κι εκεί υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των «γαλάζιων» ποσοστών.