Ο πάντα επίκαιρος Περικλής

«Πάψετε Σαπιοδάσκαλοι και Σαπιορήτορες -αναφορατζήδες- να εξευτελίζετε τη ΦυλήΠάψετε Παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια και τα μελάνια και πιάστε το σπαθί». Αυτά τα λόγια τα είπε ο μεγάλος Ελληνας Περικλής Γιαννόπουλος. Και δεν τα απηύθυνε στους σύγχρονους εθνομηδενιστές, αλλά σε κάποια άλλα σκύβαλα. Ομως, πόσο επίκαιρα αντηχούν σήμερα! Πόσο ταιριάζουν στους σημερινούς σαπιοδάσκαλους.

Λύσσαξαν με τον νεότερο εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα, που τον δολοφόνησαν οι Αλβανοί και προσπαθούν, με τη συμμετοχή, δυστυχώς, «κύκλων» της Αστυνομίας, να τον βγάλουν εγκληματία. Δεν ήταν, βλέπετε, ο ΛΟΑΤΚΙ Ζακ. Ομως ο Γιαννόπουλος είπε και άλλα, που θα πρέπει να τα ακούσουμε όλοι και να πράξουμε αναλόγως: «Ελληνική Φυλή, τι φωνάζεις; Μπήκαν κλέφτες στο μαντρί; Αν τολμάς, έμπα και διώξτους».

Χρήστος Μπολώσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα