Παππάς κατά Ν.Δ. για τις επιθέσεις σε βάρος της ΕΡΤ

Δριμεία επίθεση κατά της Ν.Δ. εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς (φωτό) σχετικά με την κλιμάκωση των επιθέσεων από την Πειραιώς προς την ΕΡΤ, με παραλήπτες όμως του μηνύματος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορούν τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής για χειρισμούς του στη δημόσια τηλεόραση

Ο κ. Παππάς καταλόγισε στη Ν.Δ. ότι κλιμακώνει τις επιθέσεις στην ΕΡΤ, καθώς «έχει μπει σε προεκλογική στρατηγική του ακροδεξιού προέδρου της Βραζιλίας Μπολσονάρου, ο οποίος -όπως είπε- θέλει να κλείσει τη δημόσια τηλεόραση της χώρας του. «Κάποια κέντρα ενοχλούνται που στην περίπτωση της ΕΡΤ έχουμε το δεύτερο ημίχρονο της μάχης κατά της διαπλοκής» πρόσθεσε.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρθηκε και στην αυξημένη τηλεθέαση της ΕΡΤ, όπως καταγράφηκε το Σάββατο με τις απευθείας μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων. «Μερικά πράγματα μιλούν από μόνα τους» είπε και επισήμανε ότι «ενοχλεί πολλούς» το γεγονός ότι «παρακολούθησαν τη δημόσια τηλεόραση πάνω από 1.000.000 τηλεθεατές με τον συμβατικό τρόπο και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακά».

Επισήμανε ακόμα ότι η Πολιτεία μετά τη ρύθμιση της ιδιωτικής τηλεόρασης οφείλει να αναδείξει τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, ώστε να γίνει πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού τοπίου.