Οι ηλεκτρο- συνθέσεις της Ολγας Κουκλάκη

Μια συναυλία στο Κέντρο ΠολιτισμούΤην ιέρεια της ηλεκτρονικής μουσικής με τις διεθνείς περγαμηνές Ολγα Κουκλάκη (φωτό) θα υποδεχτεί στις 11 Νοεμβρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας Music Escapades. 

Η συνθέτις, μουσικός και τραγουδίστρια θα παίξει τη μουσική που έχει συνθέσει ειδικά για την ελληνική βωβή ταινία «Οι περιπέτειες του Βιλλάρ» (1924), την πρώτη σωζόμενη ελληνική ταινία μυθοπλασίας, μια μπουρλέσκ κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Βιλλάρ, καλλιτεχνικό όνομα του διάσημου κωμικού της εποχής Νίκου Σφακιανάκη.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει δικές της συνθέσεις. Στη συναυλία της στον Φάρο (στις 21.00) θα τη συνοδεύσει ο Θοδωρής Καπετανάκος στο μπάσο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα