Απατεώνες με περικεφαλαία

Ο Τάσος Πετρόπουλος είναι υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Η στάση του και οι τοποθετήσεις του δικαιώνουν εκείνους που λένε ότι δεν έχουμε κράτος. Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Πετρόπουλος καθησύχαζε τους πολίτες, λέγοντας ότι θα δοθούν τα αναδρομικά και πως δεν χρειάζεται οι συνταξιούχοι να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη.

Χθες είπε ότι θα πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται μόνο όσοι έχουν προσφύγει και τους δικαιώσουν οι αποφάσεις των δικαστηρίων!

Ουσιαστικά, με αυτή την τεραστίων διαστάσεων κωλοτούμπα ο υφυπουργός αναγνώρισε ότι το δημόσιο ταμείο δεν έχει «ψιλά» για να τα πετάξει προς την κατεύθυνση εκείνων που έχουν καταληστευτεί από το κατεχόμενο κράτος των Μνημονίων και όποιος αντέχει τα έξοδα των δικαστηρίων ας τα κάνει και, αν μπορεί, ας περιμένει κάποια χρόνια.

Τότε ίσως να αποσπάσει λίγα από τα κλεμμένα από το κράτος-ανέκδοτο των υφυπουργών Πετρόπουλων. Πλέον, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Αλλα λένε στους Ελληνες τη μία ημέρα και άλλα την επομένη, χωρίς καν να κοκκινίζουν από ντροπή. Θρασύς είναι ο εμπαιγμός και απόλυτη η υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών.

Η δομή
που αυτοαποκαλείται «ελληνικό κράτος» είναι μια αδυσώπητη και απάνθρωπη εισπρακτική μηχανή που λειτουργεί εναντίον του ελληνικού έθνους. Σκοπός της είναι η διοχέτευση του πλούτου της πατρίδας και των πολιτών της στις τσέπες ξένων και ο εθνικός και θρησκευτικός αποχρωματισμός της χώρας.

Αυτή η φονική μηχανή έχει οδηγήσει δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας στον τάφο και περίπου 1.000.000 στην ξενιτιά. Ενώ οι ελληνόφωνοι διαχειριστές της εξουσίας ισχυρίζονται ότι δεν… περισσεύουν χρήματα για να δοθούν σε όσους πολίτες τα δικαιούνται, χρυσώνουν τις ΜΚΟ και δαπανούν τους πόρους των φορολογουμένων για να χρηματοδοτούν τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας.

Είναι
προφανές ότι με τέτοιες δηλώσεις και -πάνω απ’ όλα- με τέτοιες πράξεις και αντιλήψεις για την άσκηση της πολιτικής κλιμακώνονται η αποξένωση και η εχθρότητα των Ελλήνων προς το καταπιεστικό και υποκριτικό πολιτικό κατεστημένο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα