Επίθεση με πέτρες από 15 άτομα σε περιπολικό

Ενέδρα στην οδό ΚοδριγκτώνοςΣυνεχίζονται οι επιθέσεις εναντίον της Αστυνομίας, λίγες μέρες μετά το περιστατικό στην οδό Πειραιώς, όταν περίπου 30 Ρομά εκτόξευσαν πέτρες και μάρμαρα εναντίον δύο αστυνομικών που έκαναν περιπολία, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 15.30 στην οδό Κοδριγκτώνος. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, περιπολικό είχε σταθμεύσει στο σημείο προκειμένου οι δύο αστυνομικοί που αποτελούσαν το πλήρωμά του να βεβαιώσουν κλήση. Ξαφνικά περίπου 15 άτομα, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εμφανίστηκαν από την οδό Μαυρομματαίων και πέταξαν ξύλα και άλλα αντικείμενα στο όχημα, προκαλώντας φθορές. Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι, χωρίς να πειράξουν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ,, το έβαλαν στα πόδια, ενώ οι αστυνομικοί αποχώρησαν από το σημείο. Η Αστυνομία έχει αρχίσει έρευνες προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες.

Οι έξι Ρομά

Στην εισαγγελία Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν οδηγήθηκαν χθες οι έξι Ρομά, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, που είχαν συλληφθεί μετά την επίθεση της περασμένης Πέμπτης στην οδό Πειραιώς.

Μάλιστα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι συλληφθέντες, που αντιμετώπιζαν κατηγορίες για αντίσταση, σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Στις απολογίες τους υποστήριξαν ότι δεν ήταν οι ίδιοι που επιτέθηκαν αλλά άλλοι Ρομά από τον καταυλισμό που ήταν κοντά στη συμβολή της Λ. Κηφισού με την οδό Πειραιώς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα