Κηδεία του Κασόγκι στη Σαουδική Αραβία ζητούν οι δύο γιοι του

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει ένας μήνας από το αποτρόπαιο έγκλημα.Χθεσινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Sabah» αποκαλύπτει ότι οι Αρχές της Σαουδικής Αραβίας έστειλαν στην Κωνσταντινούπολη εννέα ημέρες μετά τη δολοφονία 11μελή ομάδα πρακτόρων, μεταξύ των οποίων έναν ειδικό τοξικολόγο και έναν χημικό, οι οποίοι είχαν στόχο να εξαφανίσουν το πτώμα και κάθε αποδεικτικό στοιχείο της δολοφονίας.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι ο χημικός Αχμέντ Αμπντουλαζίζ Αλτζανόμπι και ο ειδικός στην τοξικολογία Χαλίν Γιαχία αλ Ζαχράνι βρίσκονταν ανάμεσα στην αποκαλούμενη «ομάδα έρευνας», η οποία επισκεπτόταν το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας καθημερινά έως τις 17 Οκτωβρίου, προτού εγκαταλείψει την Τουρκία, τρεις ημέρες αργότερα. Στο μεταξύ οι δύο γιοι του Κασόγκι, ο 35χρονος Σαλάχ και ο 33χρονος Αμπντουλάχ, μιλώντας χθες στο CNN ζήτησαν να τους παραδώσουν τη σορό του πατέρα τους και εξέφρασαν την επιθυμία τους να επιστρέψουν στη Σαουδική Αραβία προκειμένου να τον θάψουν.

Στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη, η οποία ήταν φορτισμένη συναισθηματικά, οι δύο άνδρες εξέφρασαν την ελπίδα ο πατέρας τους να μην υπέφερε και ο θάνατός του να επήλθε γρήγορα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα