«Εφυγε» ο ιδρυτής της Space Hellas

Σε ηλικία 74 ετών έφυγε από τη ζωή το Σάββατο ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος της ελληνικής εταιρίας με εξειδίκευση στα έργα της υψηλής τεχνολογίας Space Hellas Δημήτρης Μανωλόπουλος Οπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρία του, που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο και εξειδικεύεται σε έργα υψηλής τεχνολογίας, επρόκειτο για έναν δυναμικό επιχειρηματία και εξαίρετο άνθρωπο που τον διέκρινε το μεγάλο πάθος του για τη δουλειά.

«Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος ήταν ένας άξιος ηγέτης, οραματιστής, πρωτοπόρος, καθοδηγητής, εργατικός, ευθύς, ακέραιος και ακριβοδίκαιος, ένας χαρισματικός άνθρωπος που υπηρέτησε πάντα τις αξίες του» τόνισαν οι συνεργάτες του στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας. Η ευαισθησία και η αγάπη του προς τη Space Hellas αποδεικνύεται και από την τελευταία ομιλία του προς το προσωπικό της, όπου είχε δηλώσει πως αισθάνεται ευτυχισμένος για την επαγγελματική εξέλιξή του, ευχαριστώντας παράλληλα τους συνεργάτες αλλά και τον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε. «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας πίστεψαν, στους συνεργάτες, αλλά και στους πελάτες που μας στηρίζουν χρόνια με την επιλογή τους και χάρη σε εκείνους φτάσαμε ως εδώ και συνεχίζουμε».

Η επιτυχία της Space Hellas δικαίωσε απόλυτα τον οραματιστή της και το 2013 ο Δημήτρης Μανωλόπουλος παρέδωσε την ηγεσία της εταιρίας στη νεότερη γενιά των στελεχών της, με επικεφαλής τον γιο του Σπύρο Μανωλόπουλο, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα