Πάνοπλος πάει ο Παναθηναϊκός στο «αιώνιο» ντέρμπι

Γεμάτο είναι το «οπλοστάσιο» του Γιώργου Δώνη ενόψει του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.Οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ενσωματώθηκαν στη χτεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενώ ο Χρήστος Δώνης γυμνάστηκε μεν ατομικά, αλλά το έκανε για προληπτικούς λόγους, αφού δεν πονάει. Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Όμρι Άλτμαν είναι η μοναδική εξαίρεση, αφού ο Ισραηλινός επιθετικός χρειάζεται πολύ χρόνο μέχρι να επανέλθει από τον τραυματισμό του.

Η διαθεσιμότητα των Κολοβέτσιου, Δώνη και Χατζηθεοδωρίδη διευκολύνει τα πλάνα του Δώνη για το «αιώνιο» ντέρμπι. Παρότι μεσολαβούν αρκετές μέρες μέχρι την αναμέτρηση του Φαλήρου, ο προπονητής του Τριφυλλιού προσανατολίζεται να διατηρήσει την τακτική που εφάρμοσε στο 0-0 του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Ασφαλώς, ο Ολυμπιακός έχει άλλα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και ο Δώνης σχεδιάζει μερικές προσαρμογές. Ωστόσο, το «Τρένο» δεν σκοπεύει να πειράξει τη γενική φιλοσοφία που είχε το Τριφύλλι και δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Κολοβέτσιος θα πάρει τη θέση του Πούγγουρα ως κεντρικός στόπερ στην τριάδα, αφού, παρά την καλή εμφάνιση του δεύτερου, ο Λαρισαίος είναι η κολόνα της άμυνας. Ο Γιώργος Δώνης έχει δίλημμα για τη μεσαία γραμμή, αφού καλείται να επιλέξει μεταξύ του Κάτσε και του Χρήστου Δώνη για τον παρτενέρ του Κουρμπέλη. Ο Χατζηθεοδωρίδης διεκδικεί τη θέση του Χατζηγιοβάνη, αλλά μοιάζει δύσκολο να μείνει εκτός ενδεκάδας ο MVP του φετινού Παναθηναϊκού, έστω και αν στα δύο ντέρμπι δεν ξεχώρισε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα