Προβοκάτσια: Κατέβασαν ελληνική σημαία στην Κρήτη

Πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις ΑλβανούςΜία περίεργη υπόθεση με… οσμή προβοκάτσιας εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης, όταν δύο άντρες -που αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι Αλβανοί- κατέβασαν και έκλεψαν την ελληνική σημαία. 

Για το περιστατικό, που έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων της Κρήτης, διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα, με σκοπό να γίνει γνωστή η ταυτότητα των αντρών που κατέβασαν τη σημαία από τον ιστό. Σε βίντεο, που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται δύο νεαροί να κατεβαίνουν από ένα λευκό βαν, να κατεβάζουν τη γαλανόλευκη από το κοντάρι και κατόπιν με βιαστικές κινήσεις να την τραβούν για να την ξεκολλήσουν.

Αφού τη βγάζουν από τον ιστό, την παίρνουν μαζί τους και τρέχουν προς το όχημα, όπου τους περιμένει ένα άλλο άτομο, το οποίο κάθεται στη θέση του οδηγού. Οταν οι δύο μπαίνουν μέσα, ο οδηγός πατάει γκάζι και το βαν εξαφανίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και αρχικά οι κάτοικοι έκαναν λόγο για Αλβανούς, η έρευνα της Αστυνομίας έδειξε στη συνέχεια ότι το συγκεκριμένο λευκό όχημα είχε ενοικιαστεί από Γάλλους τουρίστες και συγκεκριμένα φοιτητές, οι οποίοι αναχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας από το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Η Αστυνομία, ωστόσο, συνεχίζει την προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθεί αν την ώρα που το αυτοκίνητο βρισκόταν στην περιοχή επέβαιναν σε αυτό οι Γάλλοι φοιτητές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα