«Δεν βρήκε δυο λόγια να μας πει ο κ. Τσίπρας» λέει η μητέρα του Κατσίφα

Το παράπονό της απέναντι στην ελληνική Πολιτεία αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η οποία ανέβηκε όλο αυτό το διάστημα τον δικό της γολγοθά, αφού εκτός από την απώλεια του γιου της είχε να αντιμετωπίσει και την απαράδεκτη στάση των αλβανικών Αρχών. Χωρίς τα δάκρυά της να έχουν στεγνώσει τις τελευταίες δέκα ημέρες, από τη στιγμή που ο 35χρονος γιος της δολοφονήθηκε, η κυρία Βασιλική δήλωσε πως περιμένει ακόμα ένα τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό.

«Γιατί το παιδί μου να κάτσει δέκα μέρες;» αναρωτήθηκε η Βασιλική Κατσίφα, αναφερόμενη στο γεγονός ότι οι αλβανικές Αρχές καθυστέρησαν δέκα ολόκληρες ημέρες να επιστρέψουν τη σορό του Κωνσταντίνου, και πρόσθεσε με το παράπονο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της:

Δεν μας βοήθησε

«Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε τίποτα. Δεν μας βοήθησε πουθενά, καθόλου. Δεν βρήκε να πει δυο λόγια ανθρώπινα». «Διαλύθηκα, κουράστηκα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο protothema.

Ακόμη, με όση δύναμη της απέμεινε από όλες αυτές τις μέρες, η Βασιλική Κατσίφα ευχαρίστησε τους Ελληνες για τη συμπαράστασή τους και ταυτόχρονα ευχήθηκε «να έχουν όλοι την Παναγία κοντά τους να τους βοηθάει. Να έχουν τη δύναμη να μπορούν να μιλάνε, να μιλάνε σωστά για το δίκιο του κόσμου. Αυτό θέλω σαν μάνα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα