Eγκυρες Πηγές: Τα… τραπεζώματα του Στουρνάρα μετά της συζύγου

➥ Πονηρούλης ο κ. διοικητής… Καλεί το τελευταίο διάστημα στο δώμα της Τραπέζης της Ελλάδος μέλη του υπουργικού συμβουλίου, όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης (φωτό αριστερά), ο Γιώργος Χουλιαράκης και ο Δημήτρης Λιάκος, τους φιλεύει φα-γκρι (για να θυμηθούμε την Καρύδη του «Παρά 5») και έπειτα διοχετεύει στον Τύπο λεπτομέρειες για τον ενθουσιασμό των κυβερνητικών. Για να πετύχει τι; Να δείξει πως όλα είναι «μέλι γάλα» στις σχέσεις του με την κυβέρνηση. Μια ωραία ατμόσφαιρα.

➥ Από τις διαρροές του, όμως, σε συγκεκριμένα ΜΜΕ ο κ. διοικητής απέκρυψε κάτι: Μαθαίνω ότι στο γεύμα που παρέθεσε ο κ. διοικητής ήταν παρούσα η σύζυγός του Λίνα, η οποία έχει τις γνωστές εκκρεμότητες. Το απέκρυψε από τα ΜΜΕ, το απέκρυψε και από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, που αιφνιδιάστηκαν όταν την είδαν. Είπαμε! Πονηρούλης ο Ιωάννης Στουρνάρας (φωτό δεξιά). Προσπάθησε να πιάσει κότσο τον κ. Αλέκο. Δεν έχει ιδέα με ποιον έχει να κάνει. Θα τον… πνίξει από την πολλή αγάπη ο Φλαμπουράρης.

➥ Συνομιλητές της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής ακούω ότι είναι το προεδρείο της Ενωσης Ιερέων. Αν είναι έτσι, το πολιτικό σύστημα πρέπει να αρχίσει να προβληματίζεται πάρα πολύ. Διότι, αν φλερτάρουν προς τα εκεί και 10.000 απογοητευμένοι παπάδες, τότε καταλαβαίνετε τι έχει να συμβεί στις εκλογές. Απίστευτο δώρο του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου στη Χρυσή Αυγή…

➥ «Καρφωτή» κατά του νέου διοικητή της Εθνικής Τραπέζης Παύλου Μυλωνά ήταν η αποκάλυψη του σκανδάλου για τα κινεζικά POS. Το γινάτι βγάζει… μάτι. Η μπάλα πήρε τη διοίκηση της Εθνικής, αλλά ο πικραμένος δράστης στόχευσε και αλλού. Βρε, τι συμβαίνει στη μεταμνημονιακή Ελλάδα. Σίγουρα δεν θα πλήξουμε.

➥ Ξένοι παράγοντες λένε ότι μετά την έξοδο από το Μνημόνιο η χώρα έμεινε χωρίς αφήγημα. Πολύ φοβάμαι πως το αφήγημα της κυβέρνησης για το προσεχές διάστημα είναι οι χειροπέδες.

➥ Τα έχει καλά με τον Τραμπ (φωτό αριστερά), τα έχει κάνει πλακάκια με τον Αρχιεπίσκοπο και μιλά σε συγκέντρωση στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας. Για να τον τρολάρουμε και λίγο: Πιάνεται για αριστερός ο κ. Τσίπρας (φωτό δεξιά) ή για καμουφλαρισμένος δεξιός;

Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκε χθες στη Ραφήνα η κηδεία του Μιχάλη Παζαΐτη, πατέρα της Νατάσας. Χωρίς βουλευτές. Ούτε ο Βλάχος. Μόνοι παρόντες, ο Βάκης και ο Σταύρος από τον Βορρά. 

Κ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα