Ηταν πρωταθλητές στην ντόπα

Κάτοχος τίτλων στο bodybuilding και ομοσπονδιάρχης στο κύκλωμα αναβολικώνΣοκαρισμένη είναι η αθλητική κοινότητα μετά το «ξήλωμα» διεθνούς συμμορίας που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην παρασκευή αναβολικών ουσιών, τις οποίες μάλιστα διακινούσε με κούριερ σε γυμναστήρια και αθλητές. 

Το κύκλωμα ελεγχόταν από τον πρωταθλητή του bodybuilding Γ.Μ., ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Κρήτη και φέρεται από την Οικονομική Αστυνομία ως αρχηγός του, ενώ ο πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Bodybuilding Ν.Μ. θεωρείται ο κεντρικός διακινητής για την Αθήνα και αυτός ο οποίος μοίραζε τα παράνομα αναβολικά.
Στο κύκλωμα συμμετείχε και ο ιδιοκτήτης γνωστής καφετέριας σε περιοχή του Πειραιά, που φέρεται ότι έκανε ακόμα και… ντελίβερι αναβολικών, χρησιμοποιώντας γι’ αυτή τη δουλειά τούς εργαζομένους που είχε στην καφετέρια και έκαναν διανομές παραγγελιών με τα μηχανάκια τους!

Η «αποθήκη»

Στο σπίτι του συγκεκριμένου προσώπου στον Πειραιά βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, προερχόμενο πιθανότατα από τις πωλήσεις των επικίνδυνων αναβολικών που παρασκεύαζε ο γεννημένος στην Αλβανία αθλητής του bodybuilding Γ.Μ. στο αυτοσχέδιο εργαστήριο που είχε στήσει σε διαμέρισμα στο κέντρο του Ηρακλείου, χωρίς ο ίδιος και οι συνεργάτες του να έχουν την παραμικρή γνώση φαρμακολογίας ή χημείας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος έκανε παραγγελίες νόμιμων πρώτων υλών για την παρασκευή αναβολικών από Κίνα και Πολωνία στο όνομα της συντρόφου του Ε.Π., η οποία επίσης συνελήφθη από τους άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας. Στη συνέχεια το κύκλωμα παρασκεύαζε… εμπειρικά τα σκευάσματα, χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς έφτιαχνε και χωρίς συγκεκριμένη δοσολογία! Κατά συνέπεια, ήταν εξαιρετικά επικίνδυνα για την υγεία των χρηστών! Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι διαφήμιζαν τα παράνομα αναβολικά ως «ειδικά φάρμακα» για την απάλειψη των… συνεπειών από τη χρήση αναβολικών!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα