Τα οκτώ «μούτρα» που ρήμαζαν σπίτια

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα και οι φωτογραφίες των οκτώ συλληφθέντων που λήστευαν σπίτια στα βόρεια προάστια και εντοπίστηκαν έπειτα από έρευνες της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής Οι Ρομά είναι αυτοί που δεν δίστασαν να βιάσουν μια 24χρονη κοπέλα -η οποία, μάλιστα, είναι κόρη αστυνομικού- για να την «τιμωρήσουν» επειδή στο σπίτι της βρήκαν να κλέψουν μόνο ένα δαχτυλίδι…

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Σαμπάνη ή Παριανό, αγνώστου πατρός ή του Αθανασίου και της Μαργαρίτας, 24 ετών, τον 23χρονο ή 24χρονο αδελφό του Βαλάντη ή Χρυσοβαλάντη Σαμπάνη ή Παριανό επίσης, αγνώστου πατρός, τον 24χρονο Δημήτριο Καλαμιώτη του Ελευθερίου και της Παρασκευής, τον 21χρονο Αναστάσιο Καλαμιώτη, αγνώστου πατρός και της Ειρήνης, τον Ιωάννη ή Βαλάντη Μήτρου του Γεωργίου και της Ελπίδας, 34 ή 33 ή 30 χρόνων, τον αδελφό του Χρυσοβαλάντη Μήτρου του Γεωργίου και της Ελπίδας (22 ή 29 ετών), τον Ευάγγελο Νικολάου, αγνώστου πατρός ή του Νικολάου και της Ελευθερίας, 18 ή 17 ετών, και την Παρασκευή ή Δήμητρα Λεντέρη ή Λεντοροπούλου ή Λεοντοροπούλου του Παναγιώτη και της Γεωργίας, 46 χρόνων.

Τα μέλη της αδίστακτης συμμορίας εμπλέκονται σε πάνω από δέκα ληστείες ιδιοκτητών διαμερισμάτων, στον βιασμό της νεαρής κοπέλας, σε 18 διαρρήξεις κατοικιών και σε δύο απόπειρες ανθρωποκτονιών σε βάρος αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα