Προκόπης Παυλόπουλος: Θεμέλιο της κοινωνίας η πολύτεκνη οικογένεια

Την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος δέχθηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος, σε μια ένδειξης τιμής στην πολύτεκνη οικογένεια, δεδομένου ότι η 7η Νοέμβρη είναι αφιερωμένη σε αυτήνΟ κ. Παυλόπουλος, απευθυνόμενος στα μέλη της ΑΣΠΕ, υπογράμμισε ότι για τους Ελληνες η οικογένεια είναι θεμέλιο της κοινωνίας και η πολύτεκνη οικογένεια είναι πυρήνας της οικογένειας.

«Κι αυτή η παράδοσή μας είναι εκείνη, η οποία ιδίως σε κρίσιμες περιόδους -όπως αυτή που διανύουμε- αφενός έχει αποτρέψει τη ρήξη του κοινωνικού ιστού και αφετέρου έχει στηρίξει έναν πραγματικό πυλώνα της κοινωνίας μας αλλά και του πολιτισμού μας, ήτοι το κοινωνικό κράτος δικαίου» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Παράλληλα, υπενθύμισε ότι το Σύνταγμα, στο άρθρο 21, 1η παράγραφος, προσδιορίζει την οικογένεια ως θεμέλιο για τη συντήρηση και την προαγωγή του έθνους και δεσμεύτηκε πως από την πλευρά του θα κάνει ό,τι του αναλογεί, ώστε και οι επιταγές του Συντάγματος να γίνουν πραγματικότητα αλλά και η κοινωνική σημασία της οικογένειας και της πολύτεκνης οικογένειας να αναδειχθεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα