Απάντηση από Σάλλα για τις διαρροές με την Παγκρήτια

Για τη δέσμευση των μεριδίων του στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα τοποθετήθηκε χθες ο Μιχάλης Σάλλας (φωτό), εξηγώντας ότι αφορά μια παλιά υπόθεση για την οποία έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη

«Δεν θεωρώ τυχαίο ούτε τον χρόνο ούτε τα κίνητρα των διαρροών προς τον Τύπο, συγκεκριμένης δημόσιας Αρχής» είπε ο πρώην πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και πρόσθεσε:

«Η δέσμευση για την οποία κάνουν λόγο τα δημοσιεύματα, πέραν του ότι ανάγεται σε παρελθόντα χρόνο και έχει ήδη προσβληθεί ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών, δεν αφορά εμένα προσωπικά, αφού δεν είμαι μεριδιούχος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας. Αφορά την πολυμετοχική LYKTOS PARTICIPATIONS, εταιρία αποκλειστικού σκοπού, στην οποία συμμετέχω ως μέτοχος. Η εταιρία ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε υπόθεση σχετική με την Τράπεζα Πειραιώς και ο σκοπός που δημιουργήθηκε ήταν η συμμετοχή και η ανάπτυξη της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας. Η δέσμευση των μεριδίων από την Αρχή συνδέθηκε ανεξήγητα με δάνειο της Τράπεζας Πειραιώς σε επιχειρηματικό όμιλο, το οποίο από μηνών έχει εξοφληθεί ολοσχερώς, και ουδόλως αφορά τη LYKTOS PARTICIPATIONS».

Σύμφωνα με τον κ. Σάλλα, από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετέχει στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα δέχεται επιθέσεις από διάφορες πλευρές.