Αποθρασύνονται όσο δεν αντιδράμε

Δεν αντιδράσαμε στη δολοφονία Κατσίφα και η Αλβανία το εξέλαβε ως αδυναμία. Γι’ αυτό συμπεριφέρθηκαν έτσι στους Ελληνες που πήγαν να τιμήσουν τον ήρωα που έπεσε για την πατρίδα. Γι’ αυτό η αστυνομία τους έκανε πάλι αθλιότητες σε βάρος συμπολιτών μας και ομογενών από τη Βόρειο Ηπειρο.

Η Αλβανία και η πολιτική εξουσία της δεν καταλαβαίνουν ούτε από διεθνές δίκαιο ούτε από καλούς τρόπους ούτε από ανθρώπινα δικαιώματα. Ολα αυτά τους φαίνονται αστείες, ανούσιες «καλλιγραφίες» και όσοι τα επικαλούνται θεωρούνται εύκολα θηράματα. Οταν ακούν τέτοια οι Αλβανοί, περιφρονούν βαθιά αυτόν που τα λέει.

Η Αλβανία
, ένα κράτος που επινόησε και σχεδίασε η Ιταλία ώστε να αποτρέψει στις αρχές του 20ού αιώνα αλλά και στο μέλλον τη δημιουργία Μεγάλης Ελλάδας, είναι μια αρπακτική οντότητα, η οποία κατά παράδοση συμμαχεί με όλους τους εχθρούς της Ελλάδας. Εκ κατασκευής, παραδόσεως και πεποιθήσεως το αλβανικό κράτος διέπεται από βαθύ ανθελληνισμό, τον οποίο κατορθώνει με μεγάλη ευκολία να «περνάει» στο κομμάτι του πληθυσμού που δεν ανήκει στην ελληνική μειονότητα.

Η ελληνική
πολιτική νομενκλατούρα, η κυβέρνηση, η Βουλή και σύσσωμο το σύμπλοκο εξουσίας που κατευθύνει το κράτος μας φοβήθηκαν να αντιδράσουν με την ισχύ και την αποφασιστικότητα που έπρεπε στο κράτος-μαφία, το οποίο -μαζί με όλα τα άλλα αρνητικά χαρακτηριστικά του- αποτελεί πιόνι της Τουρκίας.

Συνήθως
όταν οι Ελληνες πολιτικοί αναφέρονται στην επίλυση ζητημάτων διά της διπλωματικής οδού, εννοούν να στείλουν φαξ, τηλεγραφήματα και e-mails στα υπουργεία Εξωτερικών άλλων χωρών, με διαμαρτυρίες για τη στάση των εχθρών της πατρίδας. Δεν μπορούν και δεν θέλουν να κάνουν τίποτε άλλο διότι ποσώς ενδιαφέρονται για τα εθνικά ζητήματα. Το μείζον για αυτούς είναι η καρέκλα. Για να τη διατηρήσουν μπορούν να εκχωρήσουν τα πάντα.

Με τούτα
και μ’ εκείνα, αν οι Αλβανοί συνεχίσουν να βρίσκουν απέναντί τους εθνικά απονευρωμένους και αδιάφορους πολιτικούς, θα αποθρασυνθούν σε βαθμό που όλοι φανταζόμαστε αλλά απευχόμαστε.

Η Ιστορία
δεν γράφεται με κλάψες και παρακάλια.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα