Οι ανόητοι ποδοσφαιριστές με τον «αετό»

Μπορεί οι φύλακες της Ακρόπολης να δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο σε περιπτώσεις που τουρίστες θέλουν να φωτογραφίζονται στην Ακρόπολη, αλλά κάτω από τη… μύτη τους παίκτες της Ντουντελάνζ, η οποία χθες έπαιζε με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ξεπέρασαν κάθε όριο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, την ώρα που η Ελλάδα έλεγε το στερνό «αντίο» στον Βορειοηπειρώτη Κ. Κατσίφα, φωτογραφήθηκαν στην Ακρόπολη σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αετό της «Μεγάλης Αλβανίας», σύμβολο του αλυτρωτισμού της! Και πιθανόν να μην είχε πάρει κανένας είδηση το προκλητικό περιστατικό -που είναι συνέχεια ανάλογων προκλητικών φαινομένων στα γήπεδα όταν αγωνίζονται Αλβανοί-, εάν δεν υπήρχαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ των πολλών φωτογραφιών που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της Ντουντελάνζ στο facebook (όταν έπεσε το… κράξιμο, την κατέβασαν) υπήρχε μία στην οποία ο επιθετικός Πάτρικ Στουμπφ και ο μέσος Λεβάν Κένια κάνουν μια χειρονομία που παραπέμπει στον αλβανικό αετό.

Το παράλογο είναι ότι η χειρονομία που ήδη σχολιάζεται αρνητικά στα social media προήλθε από έναν Γερμανό (αργότερα δήλωσε ανόητος, γιατί δεν ήξερε, όπως είπε, τι σήμαινε) και έναν Γεωργιανό παίκτη, καθώς η Ντουντελάνζ δεν διαθέτει στο ρόστερ της κάποιον Αλβανό ποδοσφαιριστή!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα