«Δηλητήριο» Μαρκογιαννάκη για Κυριάκο

Επιτίθεται και στην Ντόρα για αχαριστία, ενώ απειλεί ότι θα κατέβει με μικρό κόμμαΜε πολύ σκληρή γλώσσα επιτίθεται στην οικογένεια Μητσοτάκη και στον πρόεδρο της Ν.Δ. ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος, ωστόσο, εκ των υστέρων και αφού έκλεισε κάθε περιθώριο ένταξής του στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, αναφέρει ότι ο αποκλεισμός του εξυπηρετεί την «παλινόρθωση της οικογένειας στα Χανιά», κατηγορεί για αχαριστία την Ντόρα Μπακογιάννη και αποκαλεί «φερετζέ» την προωθούμενη ανανέωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε συνέντευξή του στον SUPER FM 89,6, ο κ. Μαρκογιαννάκης ρίχνει δηλητηριώδη βέλη κατά του κ. Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν είναι «πορφυρογέννητος», ότι δεν κληρονόμησε φίλους από τον πατέρα του και ότι η γυναίκα του δεν έχει offshore.

«Η Νέα Δημοκρατία στα Χανιά διχάζεται βαθιά και είμαι ο μόνος που μπορώ να λειτουργήσω ως συνδετικός κρίκος με την κοινωνία» υποστηρίζει ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και συμπληρώνει ότι, παρά το οριστικό του κόψιμο από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., «πολιτικά δεν έχει κλείσει». Μάλιστα, ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρει: «Δεν θα επιτρέψω τον βιασμό της βούλησης του κόσμου των Χανίων. Θα δώσω διέξοδο σε αυτούς που θέλουν να με στηρίξουν». Παράλληλα, δηλώνει έτοιμος να ενταχθεί ως συνεργαζόμενος υποψήφιος βουλευτής σε μικρό κοινοβουλευτικό κόμμα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να προσχωρήσω σε άλλο κόμμα. Υπάρχουν πολλές διέξοδοι. Αν κατέβεις ανεξάρτητος, συνεργαζόμενος με ένα μικρό κόμμα, το οποίο όμως θα μπαίνει στη Βουλή. Πού το κακό; Προφανώς το σκέφτομαι».

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης συνδέει τον αποκλεισμό από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. με την κάθοδο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά και ο πρώην υπουργός εκφράζει έντονη πικρία κατά της συναδέλφου του λέγοντας: «Η συμπεριφορά της κυρίας Μπακογιάννη είναι ο ορισμός της αχαριστίας. Εγώ έπεσα μαζί της στον γκρεμό, ήμασταν σαν αδέρφια». Τέλος, ο κ. Μαρκογιαννάκης εκφράζει την εκτίμηση ότι τα Χανιά θα έχουν ένα ποσοστό που θα είναι «ντροπή για τη Ν.Δ.», τονίζοντας: «Θα με στενοχωρήσει πολύ, όποιος και αν είναι ο αρχηγός της, να συμβεί αυτό για τη Ν.Δ.».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα