Η ΝΔ «βούλιαξε» στον Πειραιά!

Απίθανα πράγματα με την υποψηφιότητα του Κορκίδη, που αποσύρθηκε για να μην ενοχληθεί ο εκλεκτός του ΜαρινάκηΤο δεύτερο ναυάγιο της Ν.Δ. σε μεγάλο λιμάνι. Μετά το κάζο στη Θεσσαλονίκη, όπου ακόμα αναζητείται υποψήφιος για δήμαρχος, ακολούθησε έπειτα από έντονο παρασκήνιο και αυτό με την υποψηφιότητα του Β. Κορκίδη στον Πειραιά. 

Και αυτό γιατί μέσα σε λίγα 24ωρα ο σίγουρος από τη μεριά της Ν.Δ. υποψήφιος, ο οποίος είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, αποφάσισε τελικά να μην κατέβει, μια και σύμφωνα με πληροφορίες δεν τηρήθηκαν από πλευράς Ν.Δ. οι δεσμεύσεις που φέρεται ότι είχαν δοθεί.

Ολα άρχισαν την περασμένη Πέμπτη. Τότε ήταν που ο Βασίλης Κορκίδης ενημέρωνε στελέχη της Ν.Δ. και παράγοντες της κοινωνίας της πόλης ότι θα ήταν υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου για τον Δήμο του Πειραιά, κόντρα στον εκλεκτό του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη Γιάννη Μώραλη. Ο μόνος όρος που υπήρχε ήταν τα στελέχη της Ν.Δ. που είχαν κατέβει με τον συνδυασμό που είχε δημιουργήσει ο Μαρινάκης να είναι υποψήφιοι με τον επίσημο υποψήφιο της Ν.Δ.

Αντί γι’ αυτό, όμως, ο επιχειρηματίας κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους, παρουσία του Μώραλη, ζητώντας τους να κάνουν δηλώσεις ότι θα είναι και πάλι υποψήφιοι μαζί του ξανά! Ο κ. Κορκίδης, ο οποίος το πληροφορήθηκε, άρχισε να έχει δεύτερες σκέψεις, καθώς διαπίστωνε ότι δεν θα είχε την ουσιαστική κάλυψη του κόμματος που τον πρότεινε, μια και δεν ήθελαν να τα… σπάσουν με τον εκλεκτό του κ. Μαρινάκη.

Επειτα από αυτό ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης την Κυριακή το βράδυ ενημέρωσε για τις αποφάσεις του την ηγεσία του κόμματος που η επιλογή του βούλιαξε στα ρηχά! Στη δήλωσή του ο κ. Κορκίδης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για την πρότασή του, τόνισε ότι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αναλάβει μια τόσο μεγάλη ευθύνη για την πόλη που αγαπά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα