Ξύπνησε και ο… Κλουζό της Πειραιώς!

Με ανάρτησή του στο twitter ο μυστικοσύμβουλος του κ. Μητσοτάκη Γιώργος Μυλωνάκης ειρωνεύεται την αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για την έφοδο που έφερε στο φως κρυμμένο θησαυρό υπουργού του ΠΑΣΟΚΑν δεν κάνουμε λάθος, ο κ. Μυλωνάκης είναι συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη επιφορτισμένος με την τεκμηρίωση σκανδάλων, όχι με τη συγκάλυψή τους διά της σκόπιμης απαξίωσης δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε αυτά!

Σπεύδει δηλαδή ο κ. Μυλωνάκης να υιοθετήσει τη θέση του κ. Τσοχατζόπουλου και του ΚΙΝ.ΑΛ. Λογικό ως ένα σημείο, αν αναλογιστεί κανείς ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο φυσικός χώρος του κ. Μυλωνάκη. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, καθώς πλέον είναι σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη και όχι υπάλληλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού ή στενός συνεργάτης -προταθείς από το ΠΑΣΟΚ- του υπουργού από τη ΔΗΜ.ΑΡ. Αντ. Μανιτάκη.

Και κάτι τελευταίο: Καλά θα κάνει όταν συναντάει επιχειρηματίες (σ.σ.: δεν γνωρίζουμε με ή χωρίς την άδεια Μητσοτάκη) να μην αυτοπαρουσιάζεται ως ο μελλοντικός διοικητής της ΕΥΠ όταν γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Γιατί δύσκολα θα επιβεβαιωθεί… ΥΓ.: Τον συμβουλεύουμε, επίσης, να κατέβει από το καλάμι στο οποίο έχει ανέβει, καθώς λόγω των αυταρχικών συμπεριφορών του, η πλειονότητα των βουλευτών της Ν.Δ. πνέει μένεα εναντίον του. Κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο αρχηγός του!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα