Διακόπηκε ο Μαραθώνιος για να περάσει η λιμουζίνα του Ψινάκη

Κάτοχος ενός μοναδικού… προνομίου είναι από το μεσημέρι της Κυριακής ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος κατόρθωσε να διακόψει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας -ο δήμαρχος Μαραθώνα (!)- προκειμένου να περάσει με το πολυτελές αυτοκίνητό τουΗ είδηση, που προκαλεί πολλά ερωτήματα αναφορικά με την ιστορική και πολιτισμική κατάρτιση του δημάρχου και καταδεικνύει το θράσος του, ήρθε στην επιφάνεια ύστερα από καταγγελία που έκανε ο ιδιοκτήτης της Lifeguard Hellas Σπύρος Μιτριτσάκης, η ομάδα του οποίου ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια των αθλητών στη στροφή για τον Τύμβο του Μαραθώνα.

Οπως καταγγέλλει μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο κ. Μιτριτσάκης, ο δήμαρχος Μαραθώνα, ο οποίος βρισκόταν στη λιμουζίνα του και τον ακολουθούσαν ακόμη δύο αυτοκίνητα με σωματοφύλακες, άναψε προκλητικά ένα τσιγάρο μοιράζοντας τον καπνό του στους αθλητές και απαίτησε να διακόψουν το τρέξιμό τους για να περάσει τον δρόμο!

Ντροπή

«Σταμάτησε ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά, κάτι που δεν έχω δει ποτέ ξανά σε αγώνα, εγώ τουλάχιστον, σε Ελλάδα ή εξωτερικό» έγραψε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι κανένας άλλος δεν πέρασε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Ενιωσα τεράστια ντροπή και προσβολή ως άνθρωπος, ως Ελληνας, απέναντι στους χιλιάδες που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο αλλά και από όλη την Ελλάδα, με άπειρες ώρες προπόνησης, κόπου, κόστους, ως γυμναστής, ως ερασιτέχνης πλέον αθλούμενος».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα