Ακτιβιστές του αφελληνισμού

Η «δημοκρατία» αποκάλυψε ότι είναι πλέον «ανεπιθύμητοι» οι απόγονοι των Μακεδονομάχων στο υπουργείο της -κατ’ ευφημισμόν- Παιδείας. Ο Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων «Ο Παύλος Μελάς», που διατηρεί παραρτήματα σε πολλές πόλεις της χώρας, υπέβαλε αίτηση να συμμετέχει σε εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου του Μακεδονικού Αγώνα, που έγινε στις 12 Οκτωβρίου 2018 στο 3ο Γυμνάσιο Θέρμης.

Ενώ όλοι -και η διευθύντρια του σχολείου και τα μέλη του συλλόγου- νόμιζαν ότι η έγκριση του αιτήματος από το υπουργείο αποτελεί τυπική υπόθεση, τελικά απεδείχθη ότι είναι πολύ ουσιαστική. Γι’ αυτό ακριβώς το αίτημα απερρίφθη. Οπως έγραψε η εφημερίδα μας, «το υπουργείο Παιδείας έκρινε ότι η παρουσία των απογόνων των Ελλήνων ηρώων που έδωσαν τη ζωή τους για την απελευθέρωση της Μακεδονίας «δεν εγκρίνεται, διότι δεν κρίνεται εκπαιδευτικά κατάλληλη». Αυτή ήταν η απάντηση της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου στη διευθύντρια του σχολείου και εκείνη, με τη σειρά της, στον πρόεδρο του «Ο Παύλος Μελάς».

Οι στόχοι της κυβέρνησης και του υπουργείου είναι σαφέστατοι και οι ιθύνοντες νόες που σχεδίασαν και εφαρμόζουν τις αφελληνιστικές πολιτικές ουδέποτε έκρυψαν την αλήθεια. Την έλεγαν και τη διαλαλούν εδώ και χρόνια. Ο εθνικός και θρησκευτικός αποχρωματισμός της Ελλάδας είναι απόλυτη προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ και όσων τον στηρίζουν.

Ο χωρισμός Εκκλησίας και Κράτους, η διευκόλυνση του ισλαμικού εποικισμού της πατρίδας, ο υποβιβασμός των κλασικών σπουδών, η εξαφάνιση των μεγάλων στιγμών του Ελληνισμού από τα βιβλία ιστορίας και η παράδοση της Μακεδονίας στους Σλάβους προωθούνται σε καθημερινή βάση από τα στελέχη της νεοταξικής Αριστεράς και των ουραγών της.

Η παρουσία των απογόνων των Μακεδονομάχων στα σχολεία θα λειτουργούσε στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση από εκείνην που προκρίνουν οι ακτιβιστές του αφελληνισμού και του εθνομηδενισμού, και ήταν αναμενόμενη η απόρριψη του αιτήματός τους από το συγκεκριμένο υπουργείο.

Οι Ελληνες τίποτα καλό δεν μπορούν να περιμένουν από τα υπουργεία. Πρέπει να στηριχτούν στις δικές τους δυνάμεις για να σώσουν την Ελλάδα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα