Περίεργη δήλωση από την Ξένη Δημητρίου

Μια απλή καταδίκη θα αρκούσε… Μια απίστευτη ανακοίνωση εξέδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου (φωτό) σχετικά με τον εκρηκτικό μηχανισμό στην κατοικία ΝτογιάκουΗ κυρία Δημητρίου φαίνεται ότι θεώρησε πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να «αναλύσει» τα σημεία, στα οποία διαφωνεί αλλά και… συμφωνεί με τους τρομοκράτες! «Ενα μέλος της Εισαγγελίας μας, ο Ισίδωρος Ντογιάκος, η οικογένειά του αλλά και ο ανυποψίαστος πολίτης που πέρασε δίπλα από την παγιδευμένη μοτοσικλέτα κινδύνευσαν να χάσουν τη ζωή τους από ενέργειες ατόμων, που δεν έχουν καμιά δημοκρατική παιδεία, καμιά ωριμότητα, που κινούνται στο σκοτάδι και που δεν ξέρουν να βαδίζουν τον δύσκολο ειρηνικό δρόμο για τη λύση των κοινωνικών προβλημάτων, που δεν είναι άλλη από τη συνεχή πάλη μας με θετικές πράξεις και με αγωνιστική επιχειρηματολογία να αλλάξουμε τον κόσμο» τονίζει στην ανακοίνωσή της η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και συνεχίζει: «Στο μόνο στο οποίο συμφωνούμε με αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν οδηγό και θεό τους την ωμή βία, είναι ότι ο κόσμος μας μπορεί και πρέπει να αλλάξει σε πολλά επίπεδα. Σε αυτό που διαφωνούμε, όμως, με αυτούς κάθετα και οριζόντια είναι ο τρόπος που αυτό πρέπει να γίνει».

Και η Ξένη Δημητρίου καταλήγει: «Μόνο με ειρηνικούς αγώνες σκληρούς και επίμονους, με προσωπική στάση ζωής ανυποχώρητη και μακριά από ιδιοτέλεια και ευτελισμό, μπορούν να λυθούν τα σταυρόλεξα των κοινωνικών ανισοτήτων».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα