ΣΥΡΙΖΑ: «Οργιάζουν» τα σενάρια για την Αθήνα!

Στην ονοματολογία για τον υποψήφιο δήμαρχο μπήκαν από τον Αλβέρτη μέχρι τη Γιάννα!Η προφανής δυστοκία του ΣΥΡΙΖΑ να βρει ικανό υποψήφιο για να τεθεί απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη αλλά και στον Παύλο Γερουλάνο στην Αθήνα έχει προκαλέσει θύελλα φημολογιών, με διάφορα πρόσωπα να εμφανίζονται ως «εκλεκτοί» του Αλέξη Τσίπρα. 

Μετά την Κατερίνα Παναγοπούλου, την Εφη Αχτσιόγλου, τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο, νέα «σενάρια» θέλουν τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, αλλά και τη Γιάννα Αγγελοπούλου να είναι σε ευθεία επικοινωνία με το Μαξίμου για το χρίσμα. Ειδικότερα το όνομα του βετεράνου μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού ακούστηκε τόσο πολύ, ώστε αναγκάστηκε ο ίδιος ο Φραγκίσκος Αλβέρτης να δηλώσει ότι «ουδέποτε συζήτησα με κανέναν αυτό το ενδεχόμενο», διαψεύδοντας έτσι τις σχετικές φήμες.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, και η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει δεχθεί πρόταση, αλλά επιφυλάσσεται να απαντήσει, ζητώντας εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας υποψηφιότητας, πριν απαντήσει οριστικά.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η άλλοτε «ισχυρή κυρία» των Ολυμπιακών Αγώνων φέρεται ότι βρίσκεται κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.

Η «σχέση» αυτή χρονολογείται από την περίοδο που το κυβερνών κόμμα ήταν στην αντιπολίτευση, όταν είχε εκφραστεί θετικά υπέρ του Αλέξη Τσίπρα, πριν από τις εκλογές του 2015. Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός αναμένεται να θέσει υπ’ όψιν των κομματικών οργάνων την πρότασή του για την υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα. Η Κουμουνδούρου, για την ώρα, τάσσεται καταρχήν εναντίον κάθε σκέψης να υποστηριχτεί ο Παύλος Γερουλάνος, και ο Νάσος Ηλιόπουλος σε αυτή τη φάση κερδίζει πόντους εσωκομματικά.

Ο υφυπουργός Εργασίας θεωρείται από τον κομματικό μηχανισμό ως ο ιδανικός υποψήφιος για την πρωτεύουσα, ωστόσο στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν τις επιφυλάξεις τους..

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα