Πήδημα στο κενό με Τατσόπουλο

Αυτοκτονικές τάσεις στη ΝΔ! Κατεβάζουν υποψήφιο τον μέγα υβριστή

Ο εθνομηδενιστής συγγραφέας με τις φαντασιώσεις, που έλεγε ότι έχει πάει με τη μισή Αθήνα, στις «γαλάζιες» λίστες

Τα ντοκιμαντέρ της ντροπής με τον γκέι Κολοκοτρώνη, η συμπόρευση με ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι και οι ασυναρτησίεςΗ Θέση μας: Ακτιβιστές του αφελληνισμού

Διαβάστε επίσης:

►Πηγαίνουν στους δανειστές με φουσκωμένο πακέτο παροχών

►«Η συμφωνία του Brexit θα κάνει τη Βρετανία αποικία»

►Ποιοι ήθελαν να τρομοκρατήσουν τον Ντογιάκο

►Περίεργη δήλωση από την Ξένη Δημητρίου

►Αφησαν «δώρο» οι τρομοκράτες

►ΣΥΡΙΖΑ: «Οργιάζουν» τα σενάρια για την Αθήνα!

►Τάφοι-θησαυροί στο Χιλιομόδι

 
Οχι και τον Τατσόπουλο, ρε Κυριάκο!

Σοκ! Πανηγύρια στην Πειραιώς που θα έχουν υποψήφιο τον γνωστό εθνομηδενιστή συγγραφέα με τις ασυγκράτητες… ορμές!

Μάλλον στη Ν.Δ. πρέπει να πάσχουν από αυτοκτονικό ιδεασμό. Αλλιώς, πώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την πανηγυρική ανακοίνωση του κόμματος για την υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία ενός εθνομηδενιστή που στο παρελθόν φέρεται ότι είχε αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη gay και είχε ισχυριστεί ότι τα 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Τούρκους ήταν μια αρμονική περίοδος;

Για να μην αναφερθούμε στο φοβερό… πολιτικό επιχείρημά του όταν, θέλοντας να απαντήσει σε κατηγορίες της Χρυσής Αυγής, έδωσε συνέντευξη στο «Crash» για να πει ότι έχει «πηδήξει τη μισή Αθήνα»! Και όμως αυτό τον άνθρωπο, ο οποίος υπήρξε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια ηράσθη το Ποτάμι, η σημερινή Ν.Δ., που έχει διαγράψει μια σειρά από στελέχη του κεντροδεξιού χώρου, θεωρεί μεγάλη… μετεγγραφή! Λέγαμε ότι όσα συνέβησαν στον Πειραιά, με το φιάσκο με τον Βασίλη Κορκίδη, ήταν ναυάγιο, όσα όμως συμβαίνουν στην Πειραιώς δείχνουν ότι κάποιοι έχουν τρικυμία εν κρανίω και είτε θέλουν να μεταλλάξουν τη Ν.Δ. είτε θέλουν να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο ώστε στις εκλογές το κόμμα να ηττηθεί! Ιδού η ανακοίνωση της Πειραιώς: «Τη σημασία της διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας με πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον χώρο της σηματοδοτεί η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών τον καταξιωμένο συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον γνωστό αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο. Ο πρώτος θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών και ο Αντώνης Πανούτσος στο Δυτικό.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος με τον γραπτό λόγο τους και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους στηρίζουν από καιρό την προσπάθεια της Ν.Δ. να φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα και έτσι σήμερα αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενταχθούν στη Νέα Δημοκρατία και να τη στηρίξουν πλέον και στην πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και τον Ιανουάριο του 2014 αποχώρησε οριστικά από το εν λόγω κόμμα, καταγγέλλοντας τον τυχοδιωκτισμό της ηγετικής του ομάδας, τη λαϊκίστικη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, τον στρατηγικό εναγκαλισμό του με τους ΑΝ.ΕΛ. και την ανοχή προς τα φαινόμενα βίας. Εχει, μάλιστα, καταγράψει τις εμπειρίες του από τη συμμετοχή του στον ΣΥΡΙΖΑ στο βιβλίο του “Ημουν κι εγώ εκεί”. Η προσέγγισή του με τη Ν.Δ. έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες και είχε δώσει, άλλωστε, το “παρών” και στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος»! Τα λόγια είναι περιττά…

Οι ύβρεις  για τη Ν.Δ.

«Κύριε Σαμαρά, τα κουνέλια που βγάζεις από το καπέλο σου είναι πλέον ψόφια. Ούτε σε τενεκεδένιο σκυλάδικο, με σβηστά τα φώτα, δεν παραμυθιάζεις πια τους πελάτες». Αυτά έγραφε το 2015 στο facebook ο λαλίστατος Πέτρος Τατσόπουλος.
Ενώ το 2013 σημείωνε: «Ο Αδωνις θα κλείσει νοσοκομεία και ο Κυριάκος θα απολύσει υπαλλήλους. Δεν μπορώ μονάχα να καταλάβω ο Πάνος Παναγιωτόπουλος τι μυαλά κουβαλάει. Γιατί δεν ανακοινώνει την κατεδάφιση εκείνου του αυθαίρετου πάνω στην Ακρόπολη; Δεν φιλοδοξεί να αφήσει κι αυτός πίσω του δημιουργικό έργο;»
Κατάλαβαν εκεί στη Ν.Δ. τι κελεπούρι φορτώθηκαν;

—    —   —    —    — 

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

Ο πάτος είναι πιο κάτω από όσο νομίζουμε…

Κορίτσια, ο Πέτρος! Η πρώτη μεγάλης κλίμακας προσπάθεια αποδόμησης της Ιστορίας του Εθνους μας ήταν το εθνοαποδομητικό «1821» του Σκάι.
Πρόθυμος κονφερασιέ της μισελληνικής προπαγάνδας η γνωστή περσόνα της μηδενιστικής Αριστεράς, που υποδύεται τον διανοούμενο: Ο βατεύσας τις μισές γυναίκες της Αθήνας στην παλάμη του, ο Πέτρος Τατσόπουλος.
Χθες συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη στην Πειραιώς και ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του με τη Ν.Δ. Γιατί όχι και τον Λώλη ή τον Laert Vasili της Δούρου; Τελικά, ο πάτος είναι πάντα πιο κάτω από εκεί που νομίζουμε.

Φαήλος Κρανιδιώτης

Οι θέσεις του για τον Κολοκοτρώνη και το (δήθεν) σεξ με τη μισή Αθήνα

Ιδού οι δηλώσεις με τις οποίες… έγραψε ιστορία ο εκλεκτός πλέον της ηγετικής ομάδας της Ν.Δ.
Αρχικά είχαν προκαλέσει σάλο οι απόψεις του για τον Γέρο του Μοριά, όταν στις αρχές της δεκαετίας παρουσίαζε στον Σκάι το ντοκιμαντέρ «1821». Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, όσα είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ο Πέτρος Τατσόπουλος είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ φέρεται ότι χαρακτήριζε στη σελίδα του στο facebook τον Κολοκοτρώνη gay, και μάλιστα ότι υποστήριζε πως ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν απλώς ομοφυλόφιλος αλλά και πρωτοπόρος της «gay revolution», καθώς o Πέτρος Τατσόπουλος φέρεται ότι υποστήριζε πως είχε αρραβωνιαστεί τον εραστή του.

Αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο (επιεικώς) ατόπημα του Πέτρου Τατσόπουλου όταν παρουσίαζε το ντοκιμαντέρ για την Ελληνική Επανάσταση.
Το ίδιο το έργο έχει προκαλέσει αντιδράσεις από πατριωτικούς κύκλους, καθώς υποστηρίζει ότι οι Ελληνες ζούσαν αρμονικά με τους Τούρκους, γι’ αυτό και η περίοδος εκείνη διήρκεσε 400 χρόνια, και μόνο κάποια… στιγμή αποφάσισαν να επαναστατήσουν.Ομως, το 2012 -ως βουλευτής τότε του ΣΥΡΙΖΑ- είχε ενοχληθεί από σχόλια που έκανε η Χρυσή Αυγή για τον ανδρισμό του. Τι θεώρησε τότε σωστό να κάνει ο Πέτρος Τατσόπουλος;

Σαν άλλος… Σπαλιάρας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Crash» και δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Εχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή».
«Δηλαδή, τι άλλο να πω; Τώρα, στα γεράματα, να βγάζω φωτογραφίες με τα παιδιά μου ή με τις συζύγους μου, για ν’ αποδείξω ότι δεν είμαι “αδερφή” στους φασίστες που τους βολεύει, γιατί όταν είσαι κακός στην Ελλάδα πρέπει να είσαι σε όλα κακός. Δηλαδή, να είσαι και ηλίθιος και “αδερφή” και τραμπούκος και μοχθηρός και όλα» πρόσθετε ο βουλευτής.

Ο ίδιος στον λογαριασμό του στο facebook έγραψε, απαντώντας στα δεκάδες σχόλια που δέχθηκε «σιγά τη μεγαλούπολη», ενώ σε άλλο σημείο σχολίαζε: «Βαράτε, βαράτε, υποκριτές του κ…υ».
Δεν μπορούμε να πούμε. Το νέο… ήθος μπαίνει στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα