«Παρών» και από τον Κυριάκο σε εκδήλωση για τα… κατοικίδια!

Πρόβλημα κατανόησης του ρόλου ενός επιστημονικού ινστιτούτου έχουν στη Ν.Δ., γιατί διαφορετικά δεν εξηγείται το γεγονός ότι, με «ομπρέλα» το Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», γίνεται εκδήλωση της Ν.Δ. για τα… κατοικίδια! Και μάλιστα το ινστιτούτο είναι συνδιοργανωτής της εκδήλωσης «ΑναΖΩΟγόνηση: Συζητώντας για τα ζώα συντροφιάς», μαζί με τη Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος, η οποία θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη στο Παλαιό Ψυχικό. Προφανώς το θέμα των κατοικιδίων απασχολεί μια μερίδα της κοινωνίας, αλλά δυσκολεύεται να κατανοήσει κάθε λογικός άνθρωπος γιατί είναι επιστημονικό ζήτημα και πώς εμπλέκεται ο στρατηγικός σχεδιασμός με τα κατοικίδια ζώα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει και ο πρόεδρος της Ν.Δ., την ώρα που η κοινωνία «βράζει» λόγω άλλων πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών και εθνικών ζητημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση-πρόσκληση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», με αυτή τη σειρά δράσεων «Εκτός Πλαισίου», στην οποία εντάσσεται και η εκδήλωση για τα κατοικίδια ζώα, η Ν.Δ. θα αναδείξει θέματα σχετικά με τον δημόσιο χώρο, τον πολιτισμό, το κοινωνικό κράτος και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ακόμα και έτσι, είναι προς εξήγηση γιατί επιλέγεται μια πλούσια συνοικία των βορείων προαστίων για μια τέτοια εκδήλωση και όχι μια λαϊκή γειτονιά.

Ομιλητές στην εκδήλωση, εκτός του ίδιου του κ. Μητσοτάκη, θα είναι ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. Χρήστος Ταραντίλης, καθώς και οι Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Ιωάννα Γαλανού, πρόεδρος Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας, Αθηνά Τραχήλη, πρόεδρος Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Ειρήνη Μολφέση, πρόεδρος Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας, Ελενα Δέδε, ιδρύτρια / διευθύνουσα σύμβουλος Dogs’ Voice.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα