Στο σκαμνί για τα πάρτι κάθεται ξανά ο Καβαλιέρε

Νέες κατηγορίες για δωροδοκίαΠολύ ακριβά πληρώνει -ακόμα- τις συναναστροφές του με «συνοδούς επί πληρωμή» και αιθέριες υπάρξεις στα περίφημα «μπούνγκα- μπούνγκα πάρτι» στη θερινή του κατοικία ο πρώην Καβαλιέρε, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. 

Οι δικαστικές Αρχές του Μπάρι αποφάσισαν χθες την εκ νέου παραπομπή του σε δίκη με την κατηγορία ότι, ενώ ήταν πρωθυπουργός, δωροδόκησε διά μέσου μιας δικηγορικής εταιρίας (με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ) τον επιχειρηματία Τζιανπάολο Ταραντίνι ώστε να μην αποκαλύψει στη Δικαιοσύνη λεπτομέρειες για τα πάρτι του. Οι εισαγγελείς θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό ο 82χρονος πρώην πρωθυπουργός ώθησε εμμέσως τον Ταραντίνι να ψευδομαρτυρήσει.

Τα μοντελάκια

Πιο συγκεκριμένα, ο Ταραντίνι πληρώθηκε αδρά για να ισχυριστεί ότι ο ηγέτης της Forza Italia δεν γνώριζε πως οι κοπέλες που συμμετείχαν στα πάρτι του ήταν πόρνες – με αυτό το αιτιολογικό ο Ταραντίνι, ο οποίος πήρε πάνω του ότι έφερνε και πλήρωνε τις κοπέλες στη βίλα του Μπερλουσκόνι, καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε επτά χρόνια και 10 μήνες για εξώθηση γυναικών στην πορνεία. Τώρα θα πρέπει να καθίσει στο σκαμνί ο 82χρονος πρώην πρωθυπουργός (η δίκη του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Ιταλίας θα ξεκινήσει στις 4 Φεβρουαρίου 2019). «Είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα ο Μπερλουσκόνι θα απαλλαγεί εντελώς» τόνισε ο δικηγόρος του Νικολό Γκεντίνι.

Οι δίκες με την κατηγορία της ψευδομαρτυρίας, στις οποίες έχει συρθεί ο Ιταλός κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός με αφορμή τα πάρτι στη βίλα του έξω από το Μιλάνο, δεν έχουν τέλος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα