Λάτσης – Σκορσέζε για… Οσκαρ

Κινηματογραφική συνεργασία-βόμβα στη νέα ταινία του Ελληνα παραγωγούΑπό τη
Γιώτα Βαζούρα 

Ο Πάρης Κασιδόκωστας συνεργάζεται με τον Μάρτιν Σκορσέζε! Οι δυο τους, μέσω των εταιριών παραγωγής τους, θα συνεργαστούν σε ένα νέο κινηματογραφικό εγχείρημα, την ταινία «Port Authority», η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στα σκαριά. Ο Πάρης Κασιδόκωστας συμμετέχει στο φιλμ χρηματοδοτώντας το μέσω του Hercules Film Fund που έχει ιδρύσει ο ίδιος, ενώ σε αυτό παίρνει μέρος και η εταιρία παραγωγής ταινιών του πολυβραβευμένου Αμερικανού σκηνοθέτη, η Sikelia Productions.

Το «Port Authority» είναι μια ερωτική ιστορία που εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη, μεταξύ του Πολ (Φιον Γουάιτχεντ) και της Γουάι (την υποδύεται το διάσημο μοντέλο Λέινα Μπλουμ). Τα «σύννεφα» στη σχέση τους εμφανίζονται όταν ο Πολ ανακαλύπτει ότι η σύντροφός του είναι διεμφυλική, οπότε βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιθυμία του γι’ αυτήν αλλά και με τη βία των γύρω του. Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει κάνει η Ντανιέλ Λέσοβιτς.

Βέβαια, αυτό δεν είναι και το μοναδικό κινηματογραφικό project που ετοιμάζει ο πολυπράγμων Ελληνας παραγωγός. Η δεύτερη ταινία που θα γίνει με τη δική του καθοριστική οικονομική συμβολή είναι το «Arkansas», στην οποία πρωταγωνιστούν ο γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά ταινιών «Αγώνες επιβίωσης» Λίαμ Χέμσγουορθ αλλά και ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός Βινς Βον.

Τη σκηνοθεσία θα κάνει ο ηθοποιός Κλαρ Ντιουκ, ο οποίος κρατά και έναν ρόλο στην ταινία. Ο Κάιλ (Χέμσγουορθ) και ο Σγουίν (Ντιουκ) είναι δύο «βαποράκια» και δουλεύουν, με βάση το Αρκάνσας, για έναν αρχιμαφιόζο, τον Φρογκ (Βον), τον οποίον δεν έχουν συναντήσει ποτέ. Οταν μια συμφωνία δεν πάει καλά, προκύπτουν άσχημες συνέπειες και αρχίζουν οι περιπέτειές τους. Να θυμίσουμε ότι ο Hercules Film Fund (HFF) είναι ένα fund ειδικού σκοπού που διευθύνεται από τον Πάρη Κασιδόκωστα και επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Παραγωγός των ταινιών του Hercules Film Fund είναι η Rhea Films LLC, η οποία διευθύνεται από τους Tέρι Ντούγκας και Ζαν Λικ Ντε Φάντι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα