Δωρεάν τρόφιμα θα μοιράσει ο Δήμος Θερμαϊκού

Τρόφιμα σε όσους δημότες Θερμαϊκού τα φέρνουν δύσκολα πέρα θα διανείμει την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου ο δήμος της περιοχής Η διανομή προς τους ωφελουμένους του Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής και τροποποίησης έχουν εγκριθεί μέχρι τις 30/9/2018, θα πραγματοποιηθεί στους Ν. Επιβάτες, στον νέο χώρο στέγασης των Δομών Βασικών Αγαθών του Δήμου Θερμαϊκού «Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο».

Την πρώτη ημέρα στους δικαιούχους θα δοθούν κοτόπουλα και τρόφιμα και τη δεύτερη είδη μαναβικής και απορρυπαντικά. Η διανομή θα πραγματοποιείται από τις 10 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι.

Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά με μήνυμα στο e-mail τους. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θερμαϊκού, κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητάς τους ή το διαβατήριό τους, το ΑΜΚΑ τους ή εξουσιοδότηση, εφόσον παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο.

Επίσης, θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για τη μεταφορά των προϊόντων (π.χ. να έχουν μαζί τους καρότσι λαϊκής), καθώς για κάθε δικαιούχο η ποσότητα που θα διανεμηθεί είναι αρκετά κιλά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα