Εκπαιδευτική δράση στο Μέγαρο

Οι μικροί φίλοι του Μεγάρου γίνονται… μαέστροι! Ενα ενδιαφέρον μουσικό δρώμενο, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του πολιτιστικού οργανισμού, αρχίζει σε λίγες ημέρες.

Η πρώτη εκπαιδευτική δράση του Μεγάρου αρχίζει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει δύο αυτοτελή εργαστήρια που απευθύνονται σε δύο διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Μάλιστα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από την αρχή μέχρι το τέλος το μουσικό ταξίδι ενός παιδιού στις ηπείρους του πλανήτη μας, αλλά και τον τρόπο που ανακαλύπτει για να συνδυάζει αρμονικά μελωδίες, ρυθμούς και στίχους, φτιάχνοντας έτσι το πρώτο δικό του τραγούδι.

Το μουσικό και εκπαιδευτικό δρώμενο επαναλαμβάνεται στις 16 Δεκεμβρίου, στις 20 Ιανουαρίου, στις 3 Φεβρουαρίου, στις 3 Μαρτίου και τις 7 Απριλίου 2019.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα