Kινέζα η Φώφη για τις μίζες

Θρασύτατοι! Γεννηματά – Σημίτης συναντήθηκαν για να πουλήσουν τρέλα

Εδωσε στήριξη στον πρωθυπουργό της διαπλοκής (ως άξια διάδοχός του) και μάλιστα έκανε… χιούμορ

Ούτε γάτα ούτε ζημιά για τα αίσχη του ΠΑΣΟΚΗ Θέση μας: Η Ελλάδα της φούντας

Διαβάστε επίσης:

►Εξεταστική: 85 δισ. ευρώ το «πάρτι» στην Υγεία

►Παραίτηση με καταγγελίες για την ασφάλεια των τροφίμων!

►Ωρολογιακή βόμβα για Μαξίμου τα «κόλπα» με την Εκκλησία

►Ο Ράμα τίμησε Αλβανό συνεργάτη των Ναζί

►Δέκα ημέρες για τις δηλώσεις Airbnb

Για «λάσπη» από τους αντιπάλους της μίλησε και η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. μετά τη συνάντησή της με τον Σημίτη

Σε ευθυγράμμιση με τον Αντώνη Σαμαρά πορεύονται ο Κώστας Σημίτης και η Φώφη Γεννηματά, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα ακόμη και στον ίδιο τους τον χώρο.

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί όπως και η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ., η οποία παλεύει με νύχια και με δόντια να διασώσει εκλογικά το καταρρέον κόμμα της, επέλεξαν την ίδια ρητορική, με παρόμοια υπερασπιστική γραμμή, με επιχειρήματα «καρμπόν» και με μπόλικες απειλές…

Οι κύριοι Σαμαράς και Σημίτης -στη σκιά της υπόθεσης Novartis ο πρώτος και των σκανδάλων της «επταετίας του εκσυγχρονισμού» ο δεύτερος, με εμπλοκή στενών συνεργατών του- μίλησαν για «σκευωρία» και «λάσπη» των πολιτικών αντιπάλων, βάζοντας άπαντες στο στόχαστρό τους, με πρώτο τον πρωθυπουργό.
«Θα μας ξαναβρούν μπροστά τους» ήταν η απειλή που εκτόξευσε, προφανώς όχι τυχαία, η Φώφη Γεννηματά εξερχόμενη από το γραφείο του Κώστα Σημίτη με τον οποίο συναντήθηκε χθες στη Βουλή.

«Στο σκαμνί»

Είχαν προηγηθεί ανάλογες απειλές από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά σε πιο οργίλο βέβαια ύφος, με αποδέκτες τους Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και Παύλο Πολάκη, τους οποίους κατονόμασε προσωπικά. «Δεν θα γλιτώσουν. Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς» σημείωνε χαρακτηριστικά.

Μισή ώρα κράτησε η χθεσινή συνάντηση ως πρωτοβουλία συμπαράστασης της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής με τον πρώην πρωθυπουργό στο γραφείο του στη Βουλή. «Ματαιοπονούν. Με τη λάσπη στα χέρια θα μείνουν» περιορίστηκε να πει στους δημοσιογράφους η κυρία Γεννηματά και παρέπεμψε σε αναλυτικό άτυπο ενημερωτικό σημείωμα του Κινήματος Αλλαγής, όπου γίνεται για πολλοστή φορά λόγος σε νέο «βρόμικο ’89».

Από την πλευρά του ο κ. Σημίτης κατά την είσοδο της κυρίας Γεννηματά στο γραφείο του απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ είπε «εύχομαι την επόμενη φορά να συναντηθούμε για πιο ευχάριστα πράγματα», με την κυρία Γεννηματά να απαντά: «Τη βραδιά των εκλογών, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την εκλογική επιτυχία της παράταξης».

Ονειρα θερινής νυκτός της προέδρου του ΠΑΣΟΚ παραμονές του χειμώνα…

——————– ——————– ——————– ——————– ——————–

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

Καμία διάθεση αυτοκριτικής

Αλήθεια, ο κ. Σημίτης μαζί με την κυρία Γεννηματά για ποιον λόγο (λένε ότι) θα πανηγυρίσουν μετά τις εκλογές; Για τα θλιβερά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ που από κόμμα εξουσίας παλεύει για την είσοδο στη Βουλή;
Ή μήπως για το τέλος μιας περιόδου στην οποία πρώτη φορά αναζητήθηκαν οι ποινικές ευθύνες των πρώην «πράσινων» υπουργών και πρωθυπουργών; Ας μην προκαλούν άλλο τον ελληνικό λαό υποτιμώντας τη νοημοσύνη του. Το ΠΑΣΟΚ, που εξακολουθεί να καλύπτει τις βρόμικες υποθέσεις του παρελθόντος χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, θα έπρεπε να είναι σε βαθιά περισυλλογή και… μετάνοια. Οχι να μας παραμυθιάζει ότι είναι τόσο «αμόλυντο», που ετοιμάζεται για πανηγύρια λες και όλα είναι μια χαρά. Ούτε οι ίδιοι δεν τα πιστεύουν αυτά!

Δ. Ριζούλης

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα