Ο Σεμπά ήρθε για να φύγει ξανά

O Ολυμπιακός δεν πρόκειται να διατηρήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό στο ρόστερ του

Από τον
Χάρη Δάντση

Η είδηση της επιστροφής του Σεμπά στην Ελλάδα τάραξε τα ήρεμα νερά του Πειραιά. Το «καυτό» ερώτημα που δημιουργήθηκε με το που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι αν θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Οι πιθανότητες ενός τέτοιου ενδεχόμενου είναι μηδαμινές.

Πρώτον γιατί πιάνει θέση ξένου, δεύτερον γιατί δεν είναι παίκτης που μπορεί να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα και τρίτον γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου. Τρεις σημαντικοί λόγοι που υποχρεώνουν τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να του δείξουν το δρόμο της εξόδου. Η κινεζική Ντανγκντάι στην οποία αγωνίστηκε το περασμένο εξάμηνο ως δανεικός διατηρεί οψιόν (που φτάνει τα 3.000.000 ευρώ) αγοράς του, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα την ενεργοποιήσει. Ο 26χρονος εξτρέμ λόγω της Ελληνίδας συντρόφου του θα προτιμούσε να παραμείνει στον Πειραιά, όμως η απόφαση παραχώρησής του (είτε με μεταγραφή είτε ως δανεικός) είναι ειλημμένη. Εξάλλου για την ενίσχυση των «φτερών» προκρίνεται η περίπτωση του Γιώργου Μασούρα του Πανιωνίου, ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις και στο προχθεσινό ντεμπούτο του με την Εθνική ενάντια στην Εσθονία.

Στο προσκήνιο επανήλθε και το όνομα του Ερνάνι, όμως για την ώρα αυτό που καίει τον Μαρτίνς είναι ο φορ. Ο Χασάν είναι νοκ άουτ, ενώ ο Γκερέρο προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό του. Ο Ισπανός επιθετικός από ιατρικής πλευράς θα είναι έτοιμος για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ωστόσο το πιθανότερο είναι ο Μαρτίνς να τον προστατέψει για να τον έχει ετοιμοπόλεμο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπέτις για το Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι που σημαίνει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του Πειραιά στη μάχη με τους Περιστεριώτες με… αλχημείες, βάζοντας δηλαδή σε θέση φορ τον Χριστοδουλόπουλο είτε θα δώσει την ευκαιρία στον Μάνο να ηγηθεί της «ερυθρόλευκης» επίθεσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα