Τριάδα στην έξοδο

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών αν φύγουν Ουάρντα, Χατσερίντι και Ζαμπά τον Ιανουάριο

Τα σχέδια του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου περιλαμβάνουν την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός πλάγιου μπακ, που να καλύπτει και τις δύο πτέρυγες, και ενός εξτρέμ. Οι μεταγραφές αυτές, ωστόσο, θα εξαρτηθούν και από το ποιοι παίκτες θα παραχωρηθούν. Αν κριθεί σκόπιμο να παραμείνει ο Ουάρντα, δεν θα αποκτηθεί εξτρέμ. Αν κάτι αλλάξει και παραμείνει ο Χατσερίντι, δεν θα αποκτηθεί στόπερ.

Στα σενάρια των πιθανών παραχωρήσεων προστίθεται και το όνομα του Ζαμπά. Για τον νεαρό Βραζιλιάνο επιθετικό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με ξένη ομάδα που εκδήλωσε σοβαρό ενδιαφέρον, αφού πρώτα έστειλε τα «λαγωνικά» της για να τον δουν αγωνιζόμενο από κοντά. Η ρήτρα στο συμβόλαιό του προβλέπει 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ δεν θα δίσταζαν να τον παραχωρήσουν απαντώντας θετικά σε μια ελκυστική προσφορά, η οποία μπορεί να έχει να κάνει με εξαγορά του Ζαμπά, αλλά σε καθεστώς συνιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επανήλθαν χθες στις προπονήσεις μετά το τετραήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αρχίζοντας την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει αύριο να επιστρέψουν και όλοι διεθνείς, ώστε να δουλέψει τη στρατηγική με την οποία η ομάδα θα επιδιώξει σ’ αυτό το ματς να πετύχει τη 10η νίκη της σε 11 αγώνες και να παραμείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες δεν αντιμετωπίζει. Ετσι, θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με γνώμονα τον κανόνα ότι… απαγορεύονται οι απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα, καθώς κυρίαρχος φετινός στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα