Ανείπωτος θρήνος για τους τρεις νέους

«Τους είπα “μην πάτε”. Σαν να είχα προαίσθημα» λέει ο τέταρτος μαθητήςΣτην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ο 15χρονος Νίκος Τριαλλώνας, ο ένας εκ των τριών ανηλίκων που προχθές το μεσημέρι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης, στο ύψος της Τερψιθέας. 

Τραγική φιγούρα στην εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε από τον μητροπολίτη Τριφυλίας Χρυσόστομο, ήταν η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού, η οποία υποβασταζόμενη ακολουθούσε το φέρετρο με το μοναχοπαίδι της, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που συνέβη.

Ο Νίκος Τριαλλώνας, ο Ενρίκο Μπουζάνι και ο Χρήστος Μερτάι είχαν πάει στο μάθημα την πρώτη ώρα και μετά έκαναν κοπάνα. Ομως, όταν ο Ενρίκο πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και ξεκίνησαν για τα Φιλιατρά, έδωσαν «ραντεβού» με τον θάνατο.

Στο ύψος της Τερψιθέας, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ταχύτητα με ένα βαν που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και έγινε σμπαράλια πάνω σε μαντρότοιχο.

Ησυχα παιδιά

Ολοι περιγράφουν τρία ήσυχα παιδιά, χρόνια συμμαθητές στο ΕΠΑ.Λ. και συμπαίκτες στον Α.Ο. Κυπαρισσίας, που χάθηκαν μαζί εξαιτίας μιας στιγμής ανωριμότητας.

Αυτή η στιγμή κράτησε στη ζωή τον τέταρτο της παρέας, ο οποίος αποφάσισε να μην τους ακολουθήσει όταν του είπαν «πάμε βόλτα»! «Τους είπα “μην πάτε. Θα πάρετε τζάμπα απουσίες”. Σαν να είχα προαίσθημα» είπε σοκαρισμένος χθες ο 15χρονος Θανάσης.

Σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, ο 43χρονος πατέρας του Ενρίκο συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και παραχώρηση οχήματος.

Σήμερα θα παιχθεί και η δεύτερη πράξη του δράματος, καθώς στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του Χρήστου Μερτάι και πιθανότατα αύριο συγγενείς και φίλοι θα απευθύνουν το ύστατο «χαίρε» στον τρίτο της παρέας, Ενρίκο Μπουζάνι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα