«Με τέσσερις τρόπους πήγε να σκοτώσει την κόρη του»

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον 56χρονο που δολοφόνησε τη 18χρονη Ειρήνη για να εκδικηθεί τη σύζυγό του στην ΠετρούποληΕνα προσχεδιασμένο έγκλημα από έναν ψυχρό δολοφόνο που επιχείρησε με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους να σκοτώσει το ίδιο το παιδί του χαρακτήρισε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας τη δολοφονία της 18χρονης Ειρήνης, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στις 30 Αυγούστου του 2017 από τα χέρια του πατέρα της. Στην πρόταση-«καταπέλτη» ο εισαγγελικός λειτουργός τόνισε ότι «ο θάνατος του κοριτσιού ήταν μαρτυρικός και το άτυχο θύμα πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή γιατί ήθελε να ζήσει». 

«Ο δολοφόνος προσπάθησε με τέσσερις τρόπους να την εξοντώσει. Πρώτα με μαχαίρι, μετά με πυρκαγιά, μετά προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και στη συνέχεια έπεσε πάνω της κλείνοντας της το στόμα και τη μύτη» είπε ο εισαγγελέας, προσθέτοντας ότι ο 56χρονος πατέρας «ήταν τόσο αποφασισμένος να σκοτώσει ο παιδί του, που δεν δίστασε ούτε μια φορά». «Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι ο συγκεκριμένος δράστης είναι καλός ηθοποιός, ξέρει να ασκεί έλεγχο στους ανθρώπους και χρησιμοποίησε τα παιδιά του και κυρίως την Ειρήνη για να φέρει πίσω τη σύζυγό του.

Οταν κατάλαβε ότι αυτό δεν μπορούσε να συμβεί, προέβη στο έγκλημα από εκδίκηση» κατέληξε ο εισαγγελέας προτείνοντας την ενοχή του κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εμπρησμό. Αναφερόμενος δε στον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι πάσχει από ψυχική νόσο τόνισε: «Αν όποιος έχει κατάθλιψη σκοτώνει το ίδιο του το παιδί, φαντάζεστε πού θα είχαμε φτάσει»! Νωρίτερα ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε για πρώτη φορά ότι πριν από το έγκλημα είχε καταναλώσει δυο κουτιά ψυχοφάρμακα. «Γύρισε το μυαλό μου και ο κόσμος όλος. Δεν ήθελα να κάνω κακό στο παιδί μου. Δεν ξέρω τι έγινε από εκεί και πέρα» είπε. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Δεκεμβρίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα