Μουσικές «Συναντήσεις» στον Ν. Κόσμο

O Μιχ. Κουμπιός αρχίζει στις 4 Δεκεμβρίου εμφανίσεις στο Club του Σταυρού του Νότου με την παράσταση των Β. Λέκκα και Ηλ. ΛιούγκουΑπό τη 
Γιώτα Βαζούρα 

O πολυσχιδής συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός, έχοντας ως βασικό ηχητικό… μενού τα πλέον αναγνωρίσιμα τραγούδια του, «έρχεται» στο Club του Σταυρού του Νότου για μια σειρά εμφανίσεων, που ο ίδιος ονομάζει «Συναντήσεις». Η έναρξη θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου, με την παράσταση των Βασίλη Λέκκα και Ηλία Λιούγκου, οι οποίοι θα ξαναβρεθούν στο καλλιτεχνικό στέκι του Νέου Κόσμου ύστερα από αρκετά χρόνια.

Σταθερά στο πλευρό του Μιχάλη Κουμπιού σε αυτόν τον κύκλο θα βρίσκονται δύο νέοι χαρισματικοί ερμηνευτές, με άποψη, σπιρτάδα και ενθουσιασμό: ο Χάρης Μακρής και η Δήμητρα Καχριμανίδη, που θα ερμηνεύσουν και δικά τους τραγούδια.

«Με τον Ηλία υπήρξαμε φίλοι και στενοί συνεργάτες. Αλλά έτσι είναι. Εκεί που μοιραζόσουν τόσο πολλά με κάποιους ανθρώπους, κάποια στιγμή προκύπτουν διαφορετικές πορείες, άλλες γνωριμίες, αναπάντεχα γεγονότα, και δεν βλέπεστε πια… Και να που ήρθε η ώρα με την προτροπή του Μιχάλη να ξαναβρεθούμε και να τραγουδήσουμε πάλι μαζί» ήταν το σχόλιο του Βασίλη Λέκκα γι’ αυτήν την πρώτη από τις «Συναντήσεις» του Μιχάλη Κουμπιού στο Club του Σταυρού του Νότου. Αλλά και ο Ηλίας Λιούγκος μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό γι’ αυτή τη συνάντηση: «Ο πολυσχιδής φίλος Μιχάλης Κουμπιός με προσκαλεί να τραγουδήσω με τον Βασίλη Λέκκα… Φυσικά και θα πάω! Με τον Βασίλη μάς συνδέουν τόσα πολλά! Μαζί ξεκινήσαμε. Γεννηθήκαμε καλλιτεχνικά από τον ίδιο πνευματικό πατέρα (Μάνος Χατζιδάκις). Είμαστε, δηλαδή, κάτι σαν αδέλφια».

Στα πλήκτρα

«Ο Μάνος Χατζιδάκις μάς μετέδωσε το μεγαλείο των τραγουδιών του και εμείς μετουσιώνοντάς το μέσα από τον ψυχισμό μας και τις φωνές μας το μεταφέραμε στον κόσμο που ο ίδιος επέλεξε να επικοινωνήσει. Ρόλος ιερός, μα όχι και εύκολος. Ετσι γνωρίσαμε το τραγούδι» καταλήγει ο ίδιος.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει κάνει ο Μιχάλης Κουμπιός, ο οποίος θα βρίσκεται και στα πλήκτρα. Συμμετέχουν οι μουσικοί Αρης Κούκος, Νίκος Παπαναστασίου, Γιάννης Πλαγιαννάκος και Θάνος Μιχαηλίδης.

• Info: Στο club του Σταυρού του Νότου (Φραντζή και Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος). Ωρα έναρξης: 21.00.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα