Προφυλακίστηκε ο ηθοποιός για τον βιασμό ταξιτζή

Την πόρτα των Φυλακών Τρίπολης πέρασε ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, ο οποίος προφυλακίστηκε, καθώς, όπως αποκαλύφθηκε…… στις 13 Νοεμβρίου βίασε έναν 24χρονο ταξιτζή, έχοντας ρίξει προηγουμένως στον καφέ του ένα ναρκωτικό που είναι περισσότερο γνωστό ως σπρέι βιασμού.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του νεαρού ηθοποιού υπονόησε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο ταξιτζής ήταν αυτός που έστησε τον βιασμό για να ενοχοποιήσει το παιδί του!

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο ηθοποιός με το πλούσιο καλλιτεχνικό βιογραφικό νάρκωσε τον οδηγό και όταν ο ταξιτζής ένιωσε το σώμα του να μουδιάζει και έχασε τις αισθήσεις του, ο 29χρονος τον βίασε! Στην τσάντα του, εκτός από το επίμαχο σπρέι, οι αστυνομικοί βρήκαν και δύο σεξουαλικά βοηθήματα, τα οποία έχουν ήδη σταλεί για εξέταση DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο ηθοποιός χρησιμοποίησε και αυτά. 

Στο μεταξύ, ο πατέρας του προφυλακισμένου ηθοποιού, Αντώνης Καρκάς, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπονόησε πως ο ταξιτζής έστησε τον βιασμό για να ενοχοποιήσει το παιδί του και να βγει το θέμα στα κανάλια! «Από ένα σημείο και μετά στη διαδρομή, στήθηκε μια κατάσταση. 

Μπήκε ευάλωτος μέσα στο ταξί και άρχισε ο ταξιτζής να τον πηγαίνει γύρω γύρω. Κέρασε το σουβλάκι του, έκλεισε την ταρίφα του και πήγαιναν όπου να ‘ναι. Είναι στημένο και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά. Την ίδια στιγμή, η αδελφή του ηθοποιού δήλωσε πεπεισμένη πως ο 29χρονος δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα