Μπούλινγκ στον… αέρα!

Αγριες καταστάσεις στο «My style rocks» με φίμωση παίκτριας του ριάλιτι από κριτήΑπό τη
Μαρία Ανδρέου

Η κόντρα ανάμεσα στη Λαρισαία παίκτρια Ιωάννα Σιαμπάνη, η οποία σημειωτέον έχει σπουδάσει και σχέδιο μόδας, και στην κριτική επιτροπή του «My style rocks» είναι πλέον η στάλα που ξεχείλισε το ποτήρι!

Τη Δευτέρα είδαμε την κοπέλα να ξεσπάει σε κλάματα και να φεύγει από το πλατό γιατί οι κριτές την κατηγόρησαν ότι αντιγράφει φωτογραφίες μόδας από περιοδικά στις εμφανίσεις της, προβάλλοντας και ανάλογες εικόνες σε video στο πλατό, ενώ κάποιες συμπαίκτριές της έφτασαν στο σημείο να της πουν, εμμέσως πλην σαφώς, ότι έχει προσλάβει στιλίστα για τις εμφανίσεις της.

Την Τρίτη, όμως, τα πράγματα έφτασαν στα όρια του «κανιβαλισμού» όταν ο σκληρός Κύπριος κριτής Στέλιος Κουδουνάρης σηκώθηκε και έβαλε στο στόμα της Ιωάννας Σιαμπάνη μια μαύρη μονωτική ταινία για να μη μιλάει! Ο ίδιος χαρακτήρισε υπερβολική την εμφάνισή της με το κόκκινο κοστούμι και τη γούνα, για να απαντήσει εκείνη ότι δεν συμφωνεί με τη γνώμη του. Αποτέλεσμα; Ο Στέλιος Κουδουνάρης, πολύ δημοκρατικά, σηκώθηκε και τη φίμωσε, ενώ οι συμπαίκτριές της γελούσαν.

Αν η μόδα είναι πολιτισμός, παιδεία, έχει ήδη χαθεί με τον τρόπο που οι κριτές συμπεριφέρονται στις κυρίες οι οποίες συμμετέχουν στην παραγωγή, καθώς κανένας άνδρας δεν θα φίμωνε με μονωτική ταινία μια γυναίκα, αφού αυτό δεν δείχνει σεβασμό, ευγένεια, αλλά… «όρους» τηλεθέασης, σ’ ένα ακραίο πλέον ριάλιτι.

Ευθύνες

Οι κριτές από τη μεριά τους επιρρίπτουν ευθύνες στην παίκτρια, υποστηρίζοντας ότι τηλεθεατές στέλνουν συνεχώς εικόνες από περιοδικά όμοιες με αυτές που παρουσιάζει στο παιχνίδι η Ιωάννα, υπονοώντας ότι εκείνη δεν έχει δική της έμπνευση. Η ίδια είπε στην εκπομπή της Δευτέρας: «Εχω κουραστεί με αυτή την κατάσταση, θέλετε να με κάνετε να πω πως κάνω κάτι που δεν ισχύει. Ωραία, λοιπόν, για να είστε ικανοποιημένοι σας το λέω, το κάνω. Δεν έχω στιλ και αντιγράφω».

Θα ήταν πιο σωστό να πεις «δεν το έχω και αντιγράφω γιατί προσπαθώ να το βρω» της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, με την παίκτρια να απαντάει εκνευρισμένη: «Αν νομίζετε πως δεν το έχω, θα φύγω!» «Ακόμα και αν εκνευρίζεσαι, σκορδοκαΐλα μας» της απάντησαν οι κριτές και η παίκτρια έφυγε σχεδόν με κλάματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της Ιωάννας τη συμβουλεύουν πλέον να αποχωρήσει από την παραγωγή, ενώ εκείνη έχει πεισμώσει, λέγοντας ότι «έχει φάει τον γάιδαρο και της έμεινε η ουρά», αφού στις 9 Δεκεμβρίου τα γυρίσματα τελειώνουν, αν και τηλεοπτικά η αυλαία θα πέσει στις 21 Δεκεμβρίου.

Πάντως η «δημοκρατία» βρήκε φωτογραφίες της Ιωάννας από τα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι, όπου στις 26 Οκτωβρίου ( !) είχε φορέσει το ίδιο outfit, αποδεικνύοντας ότι το look της δεν ήταν αντιγραφή από περιοδικό.

Ούτε κουβέντα από Μαγγίρα και Σπυροπούλου

Το ερώτημα είναι πώς η Μπέττυ Μαγγίρα, ως γυναίκα, δεν αντιδράει από αλληλεγγύη και μόνο στα προσβλητικά αστεία των δυο ανδρών της κριτικής επιτροπής, που κάποιες στιγμές γίνονται… χοντροκομμένα. Ακόμη και από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έχει βιώσει για τα καλά το μπούλινγκ τόσα χρόνια -μία για την αντισυναδελφική, και καλά, συμπεριφορά της στον Alpha, μία για τις σχέσεις της, μία για τα κιλά της-, θα περίμενε κανείς να επαναστατήσει, αλλά για χάρη της θεαματικότητας δεν έβγαλε ούτε κιχ.

Η τηλεόραση, τελικά, είναι μεγάλη χοάνη. Το «My style rocks» έχει εξελιχθεί σ’ ένα «κίτρινο» ριάλιτι που, εκτός των άλλων, είναι εκτός τόπου και χρόνου, καθώς στην Ελλάδα η μόδα αργοπεθαίνει, το αγοραστικό κοινό έχει μειωθεί, τα καταστήματα κλείνουν και καμία γυναίκα δεν σηκώνεται να πάει για καφέ ή στο κομμωτήριο ή ακόμη και στον μανάβη με «κόνσεπτ». Τη στιγμή που η Ελληνίδα δεν έχει να αγοράσει ούτε κρέας για τα παιδιά της, το στιλ είναι το μόνο που δεν την απασχολεί. Αλλά η τηλεόραση δεν έχει ρεαλισμό και, το χειρότερο, δεν νοιάζεται κιόλας να αποκτήσει. Ζει ακόμη την εποχή του lifestyle με τους χρεοκοπημένους μόδιστρους και εκδότες. Παρωπίδες!

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα