Λαθρομετανάστευση και παγκοσμιοποίηση

Η Νέα Τάξη διαπιστώνει την επιτάχυνση των πολιτικών και των κοινωνικών φαινομένων που οδηγούν στην ήττα της και προσπαθεί να αναδιπλωθεί, να θολώσει τα νερά, να μπερδέψει τις πλειοψηφίες που έχουν πληγεί βάναυσα από την παγκοσμιοποίηση και τη διάλυση των παραδοσιακών δομών και θεσμών που διατηρούσαν ενωμένες τις κοινωνίες.

Καθώς φαίνεται, υπάρχει στο στρατόπεδο των παγκοσμιοποιητών η σκέψη να γίνει -έστω και τώρα- μιας μορφής «αναδίπλωση» αναφορικά με τη λαθρομετανάστευση. Αυτό φάνηκε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» η πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και αποτυχούσα υποψήφια πρόεδρος της χώρας Χίλαρι Κλίντον, η οποία δήλωσε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημα της μετανάστευσης και οι ηγέτες της γηραιάς ηπείρου να στείλουν ένα πιο αυστηρό μήνυμα προς όλους που θα δείχνει ότι «δεν θα μπορούν να παρέχουν πια καταφύγιο και υποστήριξη».

Η γυναίκα,
που επί των ημερών της στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών θέριεψε το Ισλαμικό Κράτος, πήρε εκρηκτικές διαστάσεις η τρομοκρατία, διαλύθηκαν χώρες όπως η Λιβύη και η Συρία και πλημμύρισε ο πλανήτης με πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, είπε ότι το ζήτημα της μετανάστευσης εξοργίζει τους ψηφοφόρους και συνέβαλε στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ και στο Brexit.

Η κυρία Κλίντον
δημιούργησε το πρόβλημα και τώρα δηλώνει ότι θέλει να το λύσει. Διαπιστώνει ότι οι λαοί έχουν αρχίσει να λύνουν τα ψυχικά δεσμά της πολιτικής ορθότητας και διαπίστωσε, με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση, ότι υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίοι και Αμερικανοί που διαφωνούν στη μετατροπή των χωρών τους σε χαλιφάτα και αποθήκες ανθρώπων. Η κυρία Κλίντον και οι όμοιοί της, αντί να ανησυχούν και να μεριμνούν για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, την ασφάλεια των πατρίδων τους και για τη διατήρηση και την ανάπτυξη του δυτικού πολιτισμού, ασχολούνται μόνο με την «άκρα Δεξιά» και την πιθανότητα της απώλειας της εξουσίας.

Από την
άλλη πλευρά, υπάρχει η Μαρίν Λεπέν, πρόεδρος του γαλλικού Εθνικού Συναγερμού, η οποία δεν αλλάζει απόψεις ανάλογα με τα πολιτικά κέρδη και τις ζημίες, όπως κάνει η κυρία Κλίντον. Για τη λαθρομετανάστευση, όπως δηλώνει σήμερα στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα μας, προτείνει τη λύση που θεωρούσε ανέκαθεν ορθή: «Είναι η απέλαση! Απέλαση! Να γυρίσουν εκεί απ’ όπου ήρθαν! Δεν έχουν το δικαίωμα να είναι εδώ και αφού δεν έχουν το δικαίωμα να είναι εδώ θα πρέπει να επιστρέψουν σπίτια τους, αλλά θα πρέπει επίσης να σταματήσουμε να τους δίνουμε στέγη δωρεάν, φροντίδα, επιδόματα, δηλαδή περισσότερα απ’ ό,τι δίνουμε στους δικούς μας φτωχούς στην Ευρώπη. Η πολιτική θα πρέπει να είναι ενιαία και συνεπής, διαφορετικά δεν θα καταλάβουν».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα