Ο φθόνος για τον Ματέο Σαλβίνι

Η ιταλική αντίσταση ρεζιλεύει τους εγχώριους αριστερούς και τους φιλελέδες που γλείφουν τη ΜέρκελΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Ο Ματέο Σαλβίνι και η πατρίδα του, η Ιταλία, έχουν γίνει στόχος του αντιδημοκρατικού και διεφθαρμένου Διευθυντηρίου των Βρυξελλών, που δεν εκλέγεται από κανέναν. Πολυτελείς χαρτογιακάδες, όπως ο μπεκροκανάτας Γιούνκερ, και ένα άλλο πεκινουά του Σόρος, ο ξεδοντιάρης και αυθάδης Φέρχοφσταντ, έχουν αναλάβει, μαζί με άλλους δειλούς λακέδες της Μέρκελ, όπως ο Μακρόν, που ακόμη είναι κόκκινος ο σβέρκος του από τις κατραπακιές του Τραμπ, να τιμωρήσουν την Ιταλία. Θέλουν να φρονηματίσουν τους φρατέλους, διότι τολμούν να φέρνουν στις Βρυξέλλες έναν εθνικό προϋπολογισμό με αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόσωπο.

Ο Ματέο Σαλβίνι, ένας αληθινός πολιτικός οδοστρωτήρας, μιλάει στην ψυχή του λαού του. Εχει υπερδιπλασιάσει τη δημοφιλία του και τα ποσοστά της Λέγκας, διότι λέει την αλήθεια, εκφράζει αυθεντικά τη βούληση και τις ανάγκες του Εθνους του. Κυρίως, όμως, κάνει κάθε μέρα, όλη μέρα, κάτι αδιανόητο για τους αριστερούς και φιλελέδες που διεκδικούν μια θέση στο χαλάκι της εξώπορτας της Μέρκελ, η οποία δεν έχει στρατό, ηγείται Εθνους που ματοκύλησε δις τον πλανήτη, που δίδαξε την τέχνη της Γενοκτονίας στους Τούρκους και που έχει ξαναληστέψει μέσω της κρίσης όλη την Ευρώπη, όχι πλέον με τεθωρακισμένες μεραρχίες και SS, αλλά με χρήμα, τραπεζίτες, έναν δημοσιονομικό ζουρλομανδύα, τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας των εθνών που έχει ή θέλει να βάλει σε επιχείρηση: κάνει πράξη όλα όσα υποσχέθηκε και δεν κάμπτεται από τις απειλές.

Η Ιταλία δεν είναι μπανανία που πουλάει υπηρεσίες χωρίς παραγωγική βάση. Είναι στους G7, είναι το 12% της Ευρωζώνης. Εχει τεράστια παραγωγική βάση, υψηλή τεχνολογία, βιομηχανία, μεταποίηση, γεωργία. Πολλές εταιρίες της είναι πολυεθνικές δυνάμεις. Και θυμίζω πως άμα χρωστάς 10.000, 1.000.000 ευρώ, είσαι ένας ταλαίπωρος. Οταν χρωστάς 2-3 τρισεκατομμύρια είσαι συνέταιρος των δανειστών σου, που θα πρέπει να εύχονται να είσαι καλά. Εάν η σύγκρουση γίνει ανεξέλεγκτη, τότε μπορεί να ανατιναχτεί η Ευρωζώνη και το ίδιο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, με τη σημερινή άθλια και εχθρική προς τα Εθνη-Κράτη μορφή του, θα καταστραφεί. Δεν ξέρω ποιοι είναι διατεθειμένοι, ως άλλοι ένοπλοι δοσίλογοι των Waffen SS, να πεθάνουν γύρω από το μπούνκερ της καγκελαρίου. Σίγουρα όχι εμείς, όχι οι πατριώτες της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας.

Η αντοχή της Ιταλίας και η επικράτησή της έναντι των απειλών θα είναι και δική μας νίκη, και θα πρέπει, αντί να φερόμαστε ως πειθήνια όργανα της Ευρωσοβιετίας, να συμπαρασταθούμε έμπρακτα στην Ιταλία, να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας και να συντονίσουμε τις πολιτικές μας με την κυβέρνηση Τραμπ, την Αγγλία και τις αναθεωρητικές δυνάμεις στους κόλπους της Ε.Ε., όπως η Ιταλία, η Αυστρία και η Πολωνία, αλλά και ανερχόμενα πατριωτικά κόμματα στο κατώφλι της εξουσίας, όπως η χαλκέντερη Μαρίν Λεπέν.

Και το χρέος μας δεν θα ήταν το ίδιο εάν οι γερμανικοί και άλλοι κολοσσοί δεν τάιζαν και γιγάντωναν τη διαφθορά μας για να μας πουλάνε υπερκοστολογημένα όπλα, φάρμακα, ιατρικό εξοπλισμό, δημόσια έργα. Κι εμείς, ενώ χρεωνόμαστε ως φορολογούμενοι και το αληθινό κόστος και τα κέρδη των Φρίτσηδων, και τις μίζες των επίορκων προδοτών, είδαμε την παραγωγική βάση μας να γίνεται ερείπια, τα παιδιά μας σε μια νέα ξενιτιά – επιστημονικό παιδομάζωμα, τη δημόσια περιουσία μας σε Υπερταμείο και τη χώρα δέσμια ως τα τρισέγγονά μας.

Οι εγχώριοι κωλοτουμπίστας, οι αριστεροί που έχουν μουσκέψει τις γόβες της Μέρκελ με τη γλώσσα τους και πουλάνε ψυχιατρικής αρμοδιότητας αριστεριλίκι, βρίζοντας τον ίδιο τον λαό μας, επιδοτώντας τον ισλαμικό εποικισμό και προβάλλοντας με υστερία «ήρωες» από τον βόθρο της κοινωνίας, επιτιθέμενοι στην οικογένεια και την εθνική ταυτότητα ενώ αρμέγουν τον λαό σαν ετοιμοθάνατη γελάδα για να πιάσουν τους «στόχους» από το Βερολίνο, δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους φιλελέδες μερκελιστές, οι οποίοι απαντούν τσιριχτά ΝΑΙ, προτού καν ακούσουν την ερώτηση των ξένων και των δανειστών. Τους ρεζιλεύει η ιταλική αντίσταση. Ο Σαλβίνι κάνει όλα όσα αυτοί οι επαναστάτες του φραπόγαλου δεν τόλμησαν. Και όταν στάθηκε απέναντι από το ιστορικό κτίριο του PCI και είπε δυνατά «Εγγυώμαι το κοινωνικό κράτος» και ξανάστειλε με χαμόγελο τον ίδιο αναπτυξιακό προϋπολογισμό στις Βρυξέλλες, οι συριζαίοι δοσατζήδες των Βρυξελλών, εκεί κατάντησαν, και οι κρατικοδίαιτοι νεοφιλελεύθεροι του Κυριάκου κάνουν «λαγουδάκια» στον χώρο αναφοράς της Κομαντατούρ, με το βρακί στους αστραγάλους.

Το χρήμα, τα δανεικά, η λιτότητα, ο δημοσιονομικός ζουρλομανδύας δεν είναι παρά εργαλεία αυτού του γερμανικού διευθυντηρίου, που θέλει μέσω αυτών να επιβάλει την υπακοή στις άλλες πολιτικές, αυτές της ισοπέδωσης, της εξαφάνισης των εθνικών συνόρων, της διά του Συμφώνου του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση μετατροπής του εγκλήματος της παράνομης μετανάστευσης σε «δικαίωμα». Γερμανοί, τραπεζίτες, ισλαμιστές, αριστεριστές και φιλελέδες δικαιωματιστές είναι σε μια παράδοξη συμμαχία, καθένας για τους λόγους του, χριστιανομάχοι και εχθροί των απλών, κανονικών ανθρώπων, που και το κοινωνικό κράτος και τους εργαζομένους διαλύουν, αλλά παράλληλα υπονομεύουν τα ίδια τα Εθνη της Ευρώπης, την ταυτότητα, την ευημερία και την επιβίωσή τους. Από την Ιταλία αρχίζει μια ουρανομήκης απάντηση στους εχθρούς της Ευρώπης, των Εθνών της και της Ελευθερίας τους: Ως εδώ! Va’ fa’ un culo, και πρέπει να ακουστεί σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες!

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα