Καταδίωξη οδηγού σε τρεις νομούς!

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας με μεγάλες ταχύτητες, επικίνδυνους ελιγμούς και σπασμένες μπάρες στους σταθμούς διοδίων εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο τριών νομών, με πρωταγωνιστή έναν… τολμηρό οδηγό!Ολα άρχισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ένας 40χρονος άνδρας δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών στην περιοχή του στρατοπέδου της Θήβας, όπου γίνονταν έλεγχοι σε διερχόμενα οχήματα στο πλαίσιο του προγράμματος «Περσέας». Μάλιστα, στη συνέχεια ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε προς τη Μάνδρα Αττικής, όπου οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο.

Ο τολμηρός οδηγός όμως δεν πτοήθηκε και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς απέφυγε το μπλόκο και συνέχισε ακάθεκτος προς την εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Στη συνέχεια το όχημα του 40χρονου έσπασε τις μπάρες στα διόδια Ελευσίνας και Κορίνθου, όμως λίγο αργότερα δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός, καθώς έπεσε στα χέρια των αστυνομικών στις 2.30 το πρωί στο ύψος του κόμβου της Αρχαίας Κορίνθου. Σημειώνεται ότι από την παραβατική δράση του συγκεκριμένου άνδρα κινδύνευσαν πολλοί οδηγοί, καθώς και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο κατόπι του. Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θήβας. Σε βάρος του 40χρονου σχηματίζεται δικογραφία για σωρεία παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα