Πιστολίδι με κακοποιούς σε Βριλήσσια και Βίλια

Οι επικίνδυνοι ληστές έπεσαν (και στις δύο περιπτώσεις) πάνω σε ετοιμοπόλεμους αστυνομικούς!Δύο ληστείες μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, με πρωταγωνιστές αδίστακτους κακοποιούς, οι οποίοι ήταν έτοιμοι ακόμα και να σκοτώσουν, σήμαναν συναγερμό στην Αστυνομία. 

Η μία ληστεία έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια, ενώ η δεύτερη σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στα Βίλια Αττικής. Και στις δύο περιπτώσεις υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς! Η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τρεις από τους επικίνδυνους δράστες.

Το βράδυ της Δευτέρας δύο Ελληνες κακοποιοί έφτασαν με κλεμμένο αυτοκίνητο σε σούπερ μάρκετ στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια.

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν στο σούπερ μάρκετ και, απειλώντας τους εργαζομένους με πιστόλια, πήραν χρηματικό ποσό. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο. Προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τους δράστες, ένας εκ των οποίων διέφυγε αρχικά προς την πλαϊνή πλευρά του καταστήματος. Ο δεύτερος πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Στην κατοχή του βρέθηκε χειροβομβίδα αμυντικού τύπου.

Ο άλλος δράστης εντοπίστηκε σε εξωτερικές σκάλες διπλανής μονοκατοικίας και συνελήφθη.

Το πρωί της Τρίτης, στα Βίλια, δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και του πήραν τα χρήματα. Ειδικός φρουρός έσπευσε στο σημείο και κάλεσε τους δράστες να παραδοθούν. Εκείνοι όμως άνοιξαν πυρ εναντίον του. Ο ειδικός φρουρός ανταπέδωσε τραυματίζοντάς τους.

Κατάφεραν να μπουν στο αυτοκίνητο διαφυγής, όπου τους περίμενε γυναίκα συνεργός, ωστόσο έπεσαν πάνω σε άλλο όχημα.

Ο ένας από τους άνδρες και η γυναίκα διέφυγαν με τα πόδια, ενώ ο τρίτος, αδίστακτος Αλβανός κακοποιός, συνεργάτης γνωστού βαρυποινίτη, συνελήφθη από τον ειδικό φρουρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, συνεχάρη αυτοπροσώπως τους αστυνομικούς στις έδρες των υπηρεσιών τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα