ΟΠΑΠ: Επενδύσεις και αύξηση κερδών

Ενα ακόμη βήμα προόδου προς την υλοποίηση του «Οράματος 2020» ήταν το τρίτο τρίμηνο για τον ΟΠΑΠ, όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Ντάμιαν Κόουπ στη τηλεδιάσκεψη για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων εννεάμηνου
Σε σχέση με τις στρατηγικές προτεραιότητες του ΟΠΑΠ, ο κύριος Κόουπ στάθηκε στην επένδυση της εταιρίας στο δίκτυο των καταστημάτων, τις on-line δραστηριότητες, την αυξανόμενη συνεισφορά των παιγνιομηχανημάτων (VLTs), καθώς και την περαιτέρω ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της εταιρίας με νέα προϊόντα αθλητικού στοιχηματισμού και αριθμοπαιγνίων.

Για το εννεάμηνο του 2018 ο ΟΠΑΠ σημείωσε καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) ύψους 1,106 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 5,8% σε ετήσια βάση.

Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) ενισχύθηκαν κατά 9,4% και διαμορφώθηκαν στα 244.600.000 ευρώ. Τα καθαρά κέρδη του εννεάμηνου ανήλθαν σε 105.200.000 ευρώ, αυξημένα κατά 12,8%.

Η επένδυση του ΟΠΑΠ στο δίκτυο των πρακτορείων του συνεχίζεται και έχει ήδη σημειωθεί σημαντική πρόοδος. Σήμερα έχουν ανοίξει 420 νέα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στόχος της εταιρίας είναι τα νέα καταστήματα να ανέλθουν σε 450-500 έως το τέλος του έτους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα