Τουρισμός: Αισιόδοξο μήνυμα Κουντουρά

Το μήνυμα ότι η επιτυχία του τουρισμού θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια έστειλε η Ελενα Κουντουρά από το βήμα του διεθνούς φόρουμ «Next is now: Ελληνικός τουρισμός, μια εθνική υπόθεση! Δυνατότητες και προοπτικές». Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, η υπουργός Τουρισμού έθεσε ως στόχο ο τουρισμός να διατηρήσει την ισχυρή αναπτυξιακή πορεία του.

Στη δική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος πρότεινε να εφαρμοστεί παρόμοιο μοντέλο με αυτό της Fraport και για τα υπόλοιπα 23 περιφερειακά αεροδρόμια, μέσα από τη δημιουργία clusters και την υλοποίηση εργασιών για την αναβάθμιση της αξίας τους.

Επισήμανε ότι το σχέδιο παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων εξασφάλισε έσοδα για το Δημόσιο, επενδύσεις, θέσεις εργασίας, προϋποθέσεις για αύξηση του τουρισμού και ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών. Σημειώνεται ότι το φόρουμ αποτέλεσε πρωτοβουλία του εκδότη – δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου και του enikonomia.gr.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα