Μυστήριο με νεκρή φοιτήτρια στη Ρόδο

Η 21χρονη κόρη του αντιδημάρχου Διδυμοτείχου βρέθηκε γυμνή σε ακτή, με ίχνη στραγγαλισμού στον λαιμό τηςΜνήμες από την τραγική υπόθεση ξυλοδαρμού της ανήλικης Μυρτώς, τον Αύγουστο του 2012 στην Πάρο, «ξύπνησε» ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, η οποία εντοπίστηκε νεκρή πριν από τρεις ημέρες σε δύσβατο σημείο στην ακτή της Φωκίας Πεύκων Λίνδου. 

Η αδικοχαμένη κοπέλα από το Διδυμότειχο και κόρη του αντιδημάρχου της θρακικής πόλης, που σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο «νησί των ιπποτών», εντοπίστηκε από άνδρες του Λιμενικού Σώματος φορώντας μόνο τον στηθόδεσμό της, ενώ είχε σημάδια στραγγαλισμού στον λαιμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί τρία άτομα που εκτιμάται ότι γνώριζαν τη φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα, όπως πώς και γιατί βρέθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή, και μάλιστα εκτός τουριστικής περιόδου, όπου τα πάντα είναι «νεκρά». Αν τελικά αποδειχτεί ότι πρόκειται για έγκλημα, όπως όλα δείχνουν, αμέσως γεννάται το ερώτημα αν το φονικό έγινε εκεί ή κάπου αλλού και η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της ή νεκρή από τον δράστη.

Στο μεταξύ, με αγωνία η οικογένεια και οι φίλοι της αναμένουν τα αποτελέσματα από τον ιατροδικαστή, ο οποίος θα διαπιστώσει αν η 21χρονη βιάστηκε. Συντετριμμένος ο πατέρας της 21χρονης Γιάννης Τοπαλούδης, αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου, είπε ότι μίλησε με τον ιατροδικαστή γιατί δεν είχε ετοιμαστεί η έγγραφη έκθεσή του. «Ο ιατροδικαστής μού είπε ότι υπάρχουν σημάδια στραγγαλισμού στον λαιμό της, αλλά ο θάνατος της προήλθε από πνιγμό» είπε ο χαροκαμένος πατέρας, προσθέτοντας ένα σημαντικό στοιχείο: «Η κόρη μου μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και η Ελένη τής είπε: ”Θα σου κλείσω τώρα το τηλέφωνο, γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα”. Μάλλον σε κάποιον άνοιξε την πόρτα και από εκείνο το βράδυ δεν ξαναμίλησε με κανέναν».

Σύμφωνα με τους φίλους της, η αδικοχαμένη φοιτήτρια παρακολουθούσε τα μαθήματά της στο πανεπιστήμιο, ήταν ήσυχη και δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα για να τη σχολιάσουν, ούτε ήταν γνωστό αν ήταν τσακωμένη με κάποιον. Σημειώνεται ότι ένα αντιρατσιστικό μήνυμα που είχε ανεβάσει στη σελίδα της στο facebook η αδικοχαμένη Ελένη προκάλεσε, μετά τον θάνατό της, πλήθος μηνυμάτων μίσους προς τη νεκρή, τα οποία κινητοποίησαν τους φίλους της, οι οποίοι ειδοποίησαν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα